ESTIVAL HOTEL & SPA ****

Forside » Hoteller » Estival Hotel & Spa ****

Hotellet der har alt hvad du skal bruge

Estival Spa Hotel giver dig alt hvad du har brug for på din rejse.

Men sine blot 3 minutters gang fra strandpromenaden, ligger dette hotel helt perfekt for dig der gerne vil dase, men også gerne vil have flere muligheder indenfor selve hotellet.
Hotellet er opdelt i 3 hovedhoteller, som hver har sin egen buffet restaurant tilknyttet, og sit helt eget pool område.

Derudover er hotellet også sådan opdelt at man kan bo i et mindre lukket område i fine lejligheder, som har egen pool. Dette giver en helt anden ro, så man er klar til at hoppe direkte over i hotellets utrolig lækre spa.

Hvis man er mere til det aktive, kan man tage et smut i hotellets motionscenter, eller booke en af de padeltennis baner der også er til rådighed. Men det mest utrolige er selvfølgelig at stranden kun ligger 3 minutters gang væk, så det er kort vej til den smukke solopgang.

HOTEL FACILITETER

SPA & WELLNESS
Hotellets helt store stolthed er deres 4.000 kvm. store spa og wellness center Aquum. Her finder du nærmest alt hvad du kan drømme om i forhold til en spa-oplevelse. Du kan se og læse meget mere om det fantastiske spa lige her. 

BELIGGENHED
Bare 3 minutters gang, så står du med fødderne i sandet på en af områdets mest attraktive sandstrande. Derudover bor du nærmest direkte på La Pineda’s strandpromenade, hvor du kan finde hyggelige butikker og restauranter. Ved 8 minutters gang ankommer du til centrum af la Pineda, hvor der er flere muligheder for at handle og du kan finde mange flere restauranter og caféer. Måske en lille is kunne friste til at køle dig ned efter gåturen.

VÆRELSER & LEJLIGHEDER
Hotellet er opdelt i 3 hoved hoteller, hvor der findes både dobbeltværelser og enkeltværelser. På værelserne finder du både hårtørrer og minibar, og værelserne har selvfølgelig aircondition, så du kan få den helt rette temperatur på din ferie. 

Udover hotelværelserne er det også muligt at booke lejligheder på Estival. Disse lejligheder ligger i mindre lukkede områder, som giver mere ro ved poolen og et dejlige grønne områder.

MAD & DRIKKE
På hvert af de 3 hoteller findes der store buffet restauranter, som kan tilbyde alle døgnets 3 hovedmåltider, hvis man har lyst til det. Det er også muligt at tilkøbe all inclusive, så du ikke behøver at tænke på noget som helst imens du er på ferie.

ER DU KLAR TIL AT TAGE AFSTED?

HOTELBILLEDER

SPABILLEDER

BOOKING FORESPØRGSEL

Udfyld nedenstående information og så vender vi tilbage til dig med den endelige pris på en skøn ferie til La Pineda.