COSTA SALOU ****

Forside » Hoteller » Costa Salou ****

Nyt og lækkert voksenhotel

Dette nye hotel fra 2019 er et utrolig flot voksenhotel. De det er så nybygget som det er, er der virkelig brugt nogle flotte materialer til hotellet, hvilket gør at helhedsoplevelsen af dette hotel bare er rigtig godt. Lige fra du træder ind i receptionen har de holdt den flotte stil som er gennemgående i gennem hele hotellet, helt op til værelserne.

Da dette er et voksenhotel, er der gjort nogle eksklusive valg, som skabet et unikt og roligt miljø. Både ved poolen i grundplan og den fantastiske rooftop pool danner rammerne om en ferie hvor du virkelig kan slappe af og dase.

Samtidig ligger hotellet 3 minutters gang fra stranden og 5 minutters gang fra strandpromenaden i la pineda, som har maneg restauranter og butikker og byde på.

HOTEL FACILITETER

*Mod betaling

Hvis du er til at udforske området lidt, så gå den modsatte vej af stranden, så ender du oppe i den krogede og fine del af Salou der hedder Cap Salou. Der finder du smukke udsigtspunker og rolige omgivelser ved klippesiderne, som kan fuldende din afslappende ferie.

Hotellet har også en rigtig fin lille spa, og hyggelig aften underholdning.

BELIGGENHED
Med udsyn til stranden fra mange steder på hotellet, ligger det helt perfekt hvis du gerne vil have kort vej til sand på fødderne. Palmerne har vi sørget for i massevis, så du rigtig kan få den sydlandske stemning. 5 minutters gang fra hotellet, finder du La pineda’s strand promenade, hvor du kan finde et væld af restauranter og butikker.

VÆRELSER
Fine moderne værelser med mulighed for udsigt til poolen. Der kan både bookes dobbeltværelser og enkeltværelser. Værelset har alt hvad du har brug for, blandt andet en Nespresso kaffemaskine, hvor de dagligt fylder op med kapsler. Hvis du er til lidt ekstra kan du spørge efter badekåbe og slippers i receptionen.

MAD & DRIKKE
Det er morgenmad og aftensmad med i vores priser på dette hotel. Det er også muligt at tilkøbe all inclusive eller bare tilføje frokost. Alle disse måltider foregår i deres Aqua Restaurant, som er en buffet restaurant, som tilbyder et varieret udbud af retter.

ER DU KLAR TIL AT TAGE AFSTED?

HOTELBILLEDER

TILKØB GOLF PAKKEN

Golf pakken indeholder 

  • 3 x greenfee til Infinitum Golf
  • Golfbag på flyveren
  • Shuttle til og fra hotellet

kr. 2.895,-

TILKØB VIP PAKKEN

VIP pakken indeholder 

  • Velkomst cava
  • Guidet byrundtur

kr. 99,-

BOOKING FORESPØRGSEL

Udfyld nedenstående information og så vender vi tilbage til dig med den endelige pris på en skøn ferie til La Pineda.