Et helt fantastisk spa og wellness paradis

Ren balsam for sjælen

Estival Hotel og Spas stolthed er det enorme AQUUM spa-, fitness- og wellnesscenter, 4.000 m2 med det ypperste inden for wellnessbade, spaområder, fitnessmuligheder, kropsterapi og behandlinger.

Aquum Spa
Området indeholder flere bassiner. Hovedbassinet er hele 32°C varmt og indeholder både trykstråler, boblebad, strømpassage mm. Det er også muligt at svømme gennem passagen til den udendørs pool, hvor der ligeledes er boblebad.

Aquum Club
Inden du bruger al din energi i det nederste område, vil det være en god idé at tjekke øverste etage, hvor Aquum Club ligger, da det er ekstra lækkert.

Ved entré til dette område udleveres et ekstra håndklæde gratis. Her på første sal findes der flere forskellige bassiner på henholdvis 18°C, 35°C og 42°C, ligesom der findes sauna, dampbad og isterningebad.

Du har endvidere mulighed for at tage et hvil i sofaområdet med gratis kaffe, te og vand eller ligge og slappe af under varmelamperne til lyden af afstressende musik i rummet med de røde liggestole.

HER ER HVAD DU KAN GLÆDE DIG TIL

ER DU KLAR TIL AT TAGE AFSTED?

VAND, MÆLK ELLER MÅSKE RØDVIN

Underetagen er et vandparadis af pools med temperaturer fra 30°C til 36°C og et væld af fontæner, vandfald, hydromassage, modstrøm, fodbad og andre funktioner. På overetagen finder I den spændende thermalzone med sauna, dampbad, isterningekar, infrarøde varmebænke, maya vandtåger, japanske klippebad og zen-område med troperegnsmassage.

Har du badet i mælk … eller rødvin?
Der er et utal af måder, I kan forkæle jer selv på. Prøv en omgang massage med varme tempelsten, en kropsindpakning med ægte chokolade eller måske et mælkebad. Helt exceptionelt er rødvinsbadet i et stort trækar. Rødvinens antioxidanter har opstrammende effekt på huden og modvirker ældningstegn.

SPABILLEDER

ER DU KLAR TIL AT TAGE AFSTED?

Bestil 12 dage med fuld afslapning på Estival Hotel & Spa med adgang inkluderet i prisen fra 4.595 kr.

Charlotte La Barbera
Charlotte La Barbera
Hundested
Læs mere
"Tak for en dejlig ferie. Vi kunne godt mærke, at Allan er en mand der elsker dit job og sine gæster. Skønt at der altid var en af guiderne til at finde på hotellets område, oftest alle 3, altid nærværende og hyggelige."
Annie Schou
Annie Schou
Helsinge
Læs mere
"Har lige haft 9 skønne dage med hele familien på Estival Park. Kan varmt anbefales."
Jette Espenhein
Jette Espenhein
Slagelse
Læs mere
"God mad. Dejlige værelser. Skøn strand. Lækkert badeland. Dejlige behandlinger og ikke mindst den service man får fra personalet. Det er et virkelig dejligt sted til en rimelig pris."
John Anton Andersen
John Anton Andersen
Vildbjerg
Læs mere
"God service og hjælpsomhed fra Viva Tours, gode Hoteller til ok pris, har været flere gange på Estival Park og også på Golden Donaire. Faktisk vil jeg sige at det er de bedste Charter rejser jeg har været på og kommer helt sikkert igen."
Finn La Barbera
Finn La Barbera
Hundested
Læs mere
"Dejlige 23 dage i La Pineda på Estival Park Hotel, skønt hotel, mad Aqua spa med mere, et rejsebureau med personlighed, Allan og guider er på hotellet og er altid hjælpsomme, det gør en forskel. Tak for en fantastisk ferie."
Tonny Andersen
Tonny Andersen
Mørkøv
Læs mere
"Er lige kommet hjem fra 3 uger på Hotel Estival Park. Fantastisk hotel og Aquum Spa & Wellness er verdensklasse. Kan kun anbefales."
Kjeld Holgersen
Kjeld Holgersen
Smørumnedre
Læs mere
"Vi har været her i 6 dage og skal hjem om 4 dage og det er ikke sidste gang vi tager herned sammen med Viva rejser, alt fungerede super."
Lise Alkjær Ravn
Lise Alkjær Ravn
Dybbøl
Læs mere
"Et dejligt gensyn med Estival Park I - fantastisk god og opmærksom service af guiderne fra Viva Tours, og meget venlig betjening af alle hotellets ansatte. Masser af aktivitets- og udflugtsmuligheder i området, og stranden er jo fantastisk, kun 5 minutters gang fra hotellet."
Maria Waterstradt
Maria Waterstradt
Brøndby Strand
Læs mere
"Helt igennem fantastisk tur.. See you again"
Tidligere
Næste