TEMAREJSER

Forside » Temarejser

Temarejser for grupper

Elsker du at strikke, træne, lave yoga, se på stjerner, spise god mad eller noget helt andet? Og elsker du at dele ud af din viden til andre? Så kan vi hos Vivatours sørge for at alt det praktiske er på plads, så I bare kan fordybe jer inden for lige netop det, der har jeres interesse. Kun fantasien sætter grænser for hvilke temarejser der kan laves og deles med andre.

Hvad er en temarejse?

En temarejse er en rejse som omkredser et bestemt tema. Det kan eksempelvis være en sportsgren eller træningsform men det kan også være en bestemt hobby som strik, astrologi, mad eller noget helt fjerde. Hvilket tema du gerne vil have for jeres rejse er helt op til dig. Vi tager udgangspunkt i jeres tema og kan give dig sparring på hvordan temaet kommer til udfoldelse i de spanske omgivelser.

På temarejserne er vi teknisk rejsearrangør og står for de praktiske ting i forbindelse med rejsen. Selve rejsen udformes og udbydes af en gruppeleder som er specialist på området eller i hvert fald tovholder og særligt interesseret i temaet. Det kan eksempelvis være en kok som har samlet en gruppe som i fællesskab skal smage og spise sig igennem det kulinariske Spanien. Det kan også være en fitnessinstruktør som afholder fitnessrejser i sydens sol.

Du har idéen til temaet – vi har faciliteterne! 

Vi har fantastiske faciliteter til alle former for temarejser. Særligt sport- og aktivitetsrejser som kræver nogle helt særlige områder har vi specielle faciliteter til. Det kan være Yoga, Padel, Pilates, dans, TRX, Svømning, Vandreture, Mad og Vin, Golf, Sprog, Cykel og meget mere. Vi tør faktisk våge at påstå, at vi vores hoteller og områder kan rumme ALLE slags aktiviteter. 

Bliv gruppeleder og planlæg din temarejse

Mulighederne er mange og ALLE kan være gruppeleder, også dig! Hvis blot du har lysten og drivkraften for at samle mindst 6 personer og planlægge agendaen, skal vi nok hjælpe dig med alle de praktiske ting i forbindelse med rejsen, så som fly, hotel, sparring på mulighederne i La Pineda og omegn.

Kun fantasien sætter grænser for hvilke temarejser der kan laves og deles med andre! 

Her på siden kan du se nogle af vores eksisterende grupper og nederst kan du finde inspiration til forskellige temaer du kunne give dig i kast med som gruppeleder. 

Vil du være gruppeleder? Send os en mail på info@vivatours.dk og lad os tage en snak om hvilken temarejse vi sammen kan lave. Vi ser frem til at høre fra dig! 

INSPIRATION TIL TEMAREJSER