Om os

Forside » Om os

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Viva Tours er etableret af en håndfuld engagerede og erfarne medarbejdere med mange års erfaring fra rejsebranchen. Vi har længe ment, at der manglede et målrettet tilbud til voksne feriegæster. Derfor har vi valgt at anskue ferien på en ny måde, hvor vi koncentrerer os om gæster, der er vokset fra den store hektiske familiepakke.

Vi har faste voksne guider på destinationen med mange års erfaring, samt vores direktør Allan som nu er bosiddende i området og har en stor viden på lokalområdet.

Ud fra ideen: Ferie for livsnydere
Træk stikket ud og nyd et ophold helt i jeres eget tempo. Vælg selv til og fra i det store udvalg af oplevelser og aktiviteter. Intet stress og jag kun fællesskab og dejlige dage sammen med andre voksne.

Viva Tours har valgt destinationer med fokus på høj kvalitet og meningsfulde aktiviteter, hvor velvære og selvforkælelse er i højsædet. Spa, wellness, golf, ridning, kulturel sightseeing, både i historiske, mondæne og kosmopolitiske seværdigheder, sol, afslapning, gastronomi og hyggelige spisesteder.

Der er frit valg, og I bestemmer selv. Hver eneste uge arrangerer vores guide en lang række aktiviteter, I kan deltage i. Langt de fleste er gratis for vores gæster.

 

HVORFOR NU 12 dages ferie – fordi en uge er for lidt
Langt de fleste ferier på markedet er skarpt afgrænsede i hele uger, fordi det hænger sammen med skolernes og arbejdsmarkedets ferieuger. Men alle kender problemet med, at en uge føles for kort, og fjorten dage kan være for meget. Vi har valgt at gå en anden vej med 12 dages ferie. Det er vores erfaring, at det fjerner den værste stress for at nå det hele. Det giver tid til, at I kommer ned i gear, før I skal hjem igen. Og det giver mulighed for, at I kan nå hjem og finde jer selv igen, inden hverdagen starter.

 

ALTERNATIV TIL LANGTIDSREJSE:   22 dages ferie – billigere end at leje ferielejlighed
Har man tid og mulighed for at rive længere tid ud af kalenderen og drage sydpå, har ferielejligheder ofte været den eneste realistiske mulighed. Men med vores 22 dages ferie er der nu skabt en bedre og mere komfortabel mulighed, der oven i købet er billigere i langt de fleste tilfælde. Slip for bøvlet med madlavning og rengøring, men brug tiden på afslapning, aktiviteter og forkælelse i stedet … uden merpris.

 

Rejse sikkert på ferie med Viva Tours
Det er vigtigt for os hos Viva Tours at vores gæster føler sig sikre når de vælger at give os ansvaret for et af årets højdepunkter; ferien. Derfor er vi medlem af brancheorganisationen RiD, Rejsearrangører i Danmark. Vores medlemskab i organisationen sikre dig, at vi lever op til de krav som stilles fra lovgivningen, myndigheder, ankenævn m.v. Bl.a. sikre det dig ingen skjulte gebyrer eller anden merudgift, dansktalende rejserådgivning, kompensation såfremt rejsen ikke følger det som er angivet ved køb for blot at nævne et par fordele.

Ligelede er Viva Tours medlem af UFO Travel Group. Et selskab med brands med Uddannelse, Ferie og Oplevelser i højsædet. Dette sikre dig at vi altid stræber efter at have det bedst uddannede personale til at rådgive dig i planlægningen af din ferie, de bedst uddannede guider til at give dig den allerbedste ferie, fyldt med fantastiske oplevelser.

Kjeld Holgersen
Kjeld Holgersen
Smørumnedre
Læs mere
"Vi har været her i 6 dage og skal hjem om 4 dage og det er ikke sidste gang vi tager herned sammen med Viva rejser, alt fungerede super."
John Anton Andersen
John Anton Andersen
Vildbjerg
Læs mere
"God service og hjælpsomhed fra Viva Tours, gode Hoteller til ok pris, har været flere gange på Estival Park og også på Golden Donaire. Faktisk vil jeg sige at det er de bedste Charter rejser jeg har været på og kommer helt sikkert igen."
Maria Waterstradt
Maria Waterstradt
Brøndby Strand
Læs mere
"Helt igennem fantastisk tur.. See you again"
Charlotte La Barbera
Charlotte La Barbera
Hundested
Læs mere
"Tak for en dejlig ferie. Vi kunne godt mærke, at Allan er en mand der elsker dit job og sine gæster. Skønt at der altid var en af guiderne til at finde på hotellets område, oftest alle 3, altid nærværende og hyggelige."
Annie Schou
Annie Schou
Helsinge
Læs mere
"Har lige haft 9 skønne dage med hele familien på Estival Park. Kan varmt anbefales."
Jette Espenhein
Jette Espenhein
Slagelse
Læs mere
"God mad. Dejlige værelser. Skøn strand. Lækkert badeland. Dejlige behandlinger og ikke mindst den service man får fra personalet. Det er et virkelig dejligt sted til en rimelig pris."
Finn La Barbera
Finn La Barbera
Hundested
Læs mere
"Dejlige 23 dage i La Pineda på Estival Park Hotel, skønt hotel, mad Aqua spa med mere, et rejsebureau med personlighed, Allan og guider er på hotellet og er altid hjælpsomme, det gør en forskel. Tak for en fantastisk ferie."
Tonny Andersen
Tonny Andersen
Mørkøv
Læs mere
"Er lige kommet hjem fra 3 uger på Hotel Estival Park. Fantastisk hotel og Aquum Spa & Wellness er verdensklasse. Kan kun anbefales."
Lise Alkjær Ravn
Lise Alkjær Ravn
Dybbøl
Læs mere
"Et dejligt gensyn med Estival Park I - fantastisk god og opmærksom service af guiderne fra Viva Tours, og meget venlig betjening af alle hotellets ansatte. Masser af aktivitets- og udflugtsmuligheder i området, og stranden er jo fantastisk, kun 5 minutters gang fra hotellet."
Tidligere
Næste

Klar til at tage afsted?

Har du brug for hjælp?

DEL SIDEN: