FIRMAREJSER

Vi giver din firmarejse nye muligheder

Skal årets firmatur være noget helt ud over det sædvanlige? Har teamet fortjent at spendere tiden under lune himmelstrøg, mens teamwork, virksomhedsbesøg eller andet er i fokus? Så kan vi hos Viva Tours hjælpe med at sammensætte jeres firma rejse.

Der er utallige muligheder, og lige meget hvilke ideer I har i tanke, så hjælper vi gerne med at føre dem ud i livet. Viva Tours er bosiddende i Spanien og har et stort netværk som giver adgang til mange muligheder og oplevelser. Som et etableret rejseselskab og medlem af Rejsegarantifonden, ved vi hvad der skal for at skabe de perfekte rammer for jeres rejse.

Vi kan blandt andet tilbyde sangria kurser, vinsmagning, spa og så kan vi garanterer jer, at I har de dejligste møde omgivelser. Vi har også et godt netværk af danskere der har sprunget ud i at drive forretning i Spanien, som vi også kan skabe kontakt til. 

La Pineda har meget at byde på og vi har noget for enhver smag. Ligeledes har vores favorit hotel – Estival Park Hotel – perfekt omgivelser til at enhver firmarejse. 

Vores mest populære aktivitet for tidligere firmarejser er Golf på Infinitum. Infinitum er kendt for deres flotte baner i rolige omgivelser, og ligger kun få minutter fra hotellet. Derudover har vi også haft stor succes med alt fra smagning af vin og sortfodsskinke til teambuilding på stranden eller på hotellets område.

Hvorfor rejse med Viva Tours på firmarejse?
Giv jeres medarbejdere gode oplevelser sammen

Vi kan tage jeres firmarejse til nye højder, med solskin og unikke oplevelser! Vi har mange muligheder og finder noget til enhver smag.

Vi gør det simpelt

Vi har mange års erfaring i at skabe gode rejser i trygge rammer. Vi gør det simpelt for jer med en komplet pakke, så i kan fokusere på at opleve.

Goodwill...

Oplevelser skaber relationer. Du får mulighed for at skabe meget loyale ambassadører for dit brand, der skal bære dit gode navn videre.

Praktisk om firmarejser

Når I booker jeres firma rejse med Viva Tours som teknisk rejsearrangør, står vi for alt der omhandler hotel, fly, transfer og selvfølgelig personlig service med dansk rejseguide. Vores firmarejser er fra 6 personer og op. Vi vil anbefale at I ligger jeres firmarejse i ydersæsonerne april-maj samt oktober-november. Her er vejret lunt, mens der er god plads rundt på hotellet. Ligeledes kommer I udenom skolernes ferier og de danske højferiesæsoner som typisk er tiltænkt familien.

Skab jeres firmarejse

Vi skaber firmarejser som giver jer mulighed for, at give jeres ansatte en helt unik oplevelse. Det er simpelt for jer og vi står for alt det praktiske, så du kan tilbyde fede oplevelser sammen med dine medarbejdere. 

Ved booking af 7 nætter eller derover er indgang til Estival Parks store Spa, samt 3 x adgang til det eksklusive Spa Club område inkluderet i prisen.

Skal vi hjælpe med at sammensætte jeres næste firmarejse?
Send os en mail på info@vivatours.dk med jeres behov og ønsker.

Standardpakke

Rejselængde
Rejsen er inkl.
Eksempel på et rejseprogram til firmarejse

Programeksempel

Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Dag 6

Hotel Estival & Spa