Grupperejser

Forside » Grupperejser

Unikt tilpassede grupperejser i hele Spanien

I Viva Tours er vi specialiseret i grupperejser, og vi lover dig, at vi kan være med til at skabe den perfekte rejse for dig og din gruppe. 

Skal du rejse med din virksomhed på firmarejse? Skal du rejse som privat med en gruppe på mere end 6 personer? Eller har du en rejseguide gemt i maven og vi tage en gruppe med på en temarejse som betyder noget for dig og din gruppe? Vi hjælper dig med ALT administrativt og praktisk. 

Læs herunder lidt om vores forskellige grupperejser og find inspiration til din grupperejse.

Grupperejse for private

Trænger familien, venner, studiegruppen eller din padelklub for et afbræk fra hverdagen, så kan vi arrangerer netop dette afbræk for jer. Grupperejser for private er derfor grupperejser for alle som gerne vil rejse i privat regi og som rejser i grupper af minimum 6 personer eller flere. I sætter helt selv dagsordenen for jeres rejse og vi holder i alt det praktiske med fly, hotel, transfer m.m. Læs mere om vores grupperejser for private lige her.  

Firmarejse / arbejdsrelaterede grupperejser

En firmarejse kan give enhver virksomhed et frisk pust til arbejdspladsen og gejsten og os Viva Tours er vi specialiseret i, at lave arbejdsrelevante arbejdsrejser til mange forskellige typer arbejdspladser. Sammen udformer vi et program som passer til jer og jeres virksomhed. Herefter holder vi i alt det praktiske – fly, hotel, transfer, events på rejsen – så I kan fokuserer på, at have den bedste firmarejse. Læs mere om vores Firmarejser her.

Temarejser

Vi har hos Viva Tours i mange år samarbejdet med ildsjæle om at arrangerer temarejser indenfor mange forskellige temaer. Det kan være i sportens verden (Padel, yoga, dans, fitness m.m.) men også strik, wellness, singlerejse, astrologirejser har været temaer på de mange temarejser vi har haft fornøjelsen af at været teknisk rejsearrangør for. I spidsen for alle temarejser står en ildsjæl som er gruppeleder på rejsen. Vil du arrangerer en temarejse indenfor lige præcis dét du har en særlig interesse for? Læs mere om vores temarejser og planlæg din egen lige her.

Skal vi planlægge en grupperejse sammen? Kontakt os!

Det vil glæde os at planlægge jeres kommende ferie som gruppe! Send os en mail på info@vivatours.dk med antal personer og ønsker til jeres rejse. Så sammensætter vi et tilbud som passer lige præcis til din gruppes behov.

INSPIRATION TIL GRUPPEREJSER