Grupperejser for private 

Forside » Grupperejser private

Unikt tilpassede grupperejser til Spanien for private

Fortjener familien eller vennerne et afbræk fra den ellers travle hverdag? Så er en rejse med Viva Tours løsningen! Vi er jeres partner og specialist i Spanien når I skal planlægge den kommende rejse.

På vores flotte hotel Estival Park er der både flere pools, fitness og 4400kvm Spa med i prisen når I booker som privat gruppe i 7 nætter.

Hos os er ingen grupperejser ens, og vi tager altid udgangspunkt i dine/jeres ønsker, budget og behov. Vores eneste krav er, at I er 6 personer eller flere på jeres rejse. 

Som privat gruppe er der ikke nogen krav til program eller tema for jeres rejse. I kan gøre lige præcis det I gerne vil på jeres ferie. Med andre ord:  I har  mulighed for at få lige præcis den rejse I ønsker. Vi hjælper altid gerne med anbefalinger og kontakt til eventuelle oplevelser, om det er vingårdsbesøg, tur til Port Aventura, udflugt til Barcelona eller noget helt andet. Spanien er fuld af oplevelser for alle.

Vil du fejre de fedeste fester og events i Spanien?

Som privat gruppe kan I også afholde forskellige events eller fester i Spanien. Polterabend, Fætter/kusine tur, fødselsdagsrejser, jubilæum, bryllup eller bryllupsdagsfejring. Alt sammen højtider som giver en perfekt anledning til sammen at udforske den spanske kultur.

Hotellet og omgivelser - Estival Park Hotel

Hotellet byder både på flotte rummelige hotelværelser, samt familievenlige lejligheder med plads til op til 6 personer i én lejlighed. Her er altså plads til alle grupper, lige meget hvad målet for jeres rejse er. 

Hotellet er inddelt i flere områder, og hvert område har sin egen pool og omgivelser. Udover dette har hotellet flere restauranter hvor I kan nyde jeres mad. Ønsker I at spise et andet sted en hotellet er standpromenaden fyldt med muligheder – og strandpromenaden ligger selvfølgelig i direkte forlængelse af hotellets område. Området byder også på alt fra den smukke strand, til restauranter og barer.

Er du interesseret i at vide mere om vores favorithotel, Estival Park Hotel? Læs mere om hotellet her! 

Rejs i ydersæsonen til en ekstra skarp pris

Fortjener familien eller vennerne et afbræk fra den ellers travle hverdag? Så er en rejse med Viva Tours løsningen! Vi er jeres partner og specialist i Spanien når I skal planlægge den kommende rejse.

På vores flotte hotel Estival Park er der både Pools, fitness og 4400kvm Spa med i prisen når I booker som privat gruppe. Hos os er ingen grupperejser ens, og vi tager altid udgangspunkt i dine/jeres ønsker, budget og behov. Vores eneste krav er, at I er 6 personer eller flere på jeres rejse. 

Vi planlægger primært grupperejser i april/maj samt september/oktober måned. I disse måneder er det nemlig det skønneste vejr i Spanien (synes vi) og fordi vi ikke er i skolernes sommerferie kan vi give dig en super skarp pris på din grupperejse uden at gå på kompromis med kvalitet. I vil derfor have både hotellets gode faciliteter og halvpension inklusiv i prisen.

Skal vi planlægge jeres grupperejse?

Som gruppeleder for en privat gruppe, er det dig der er bindeled mellem Viva Tours og gruppen. Du er med til at få planlagt ferien til at blive den drømmeferie I har i tankerne. Vi hos Vivatours står for hotel, fly, transfer og evt. andre ønsker. 

Det vil glæde os at planlægge jeres kommende ferie som gruppe! Send os en mail på info@vivatours.dk med antal personer og ønsker til jeres rejse. Så sammensætter vi et tilbud som passer lige præcis til din gruppes behov.

INSPIRATION TIL GRUPPEREJSE FOR PRIVATE