Hotel direkte på stranden

Hvis du vil have noget unikt, så er det dette hotel du skal vælge, det ligger nemlig direkte på stranden. Ikke noget med at gå 5 minutter, her skal du bare lige ud af hoveddøren og så træder du i sandet.

Hotellet har det sidste år fået lavet mange nye upgraderinger, som gør at vi snu kan tilbyde det som et 4* stedet for 3* som det var førhen.

De store og utrolig lyse værelser, giver en ekstra dimension til den mulige udsigt over havet. Det giver bare lidt mere energi at drikke sin morgenkaffe til solopgang.

HOTEL FACILITETER

*Mod betaling

BELIGGENHED
Det er virkelig beliggenheden der gør dette hotel helt specielt. Der er ikke mange hoteller i området kan sige de ligger direkte på stranden. Donaire ligger i enden af en af de mest attraktive strande i området, og fra hotellet kan man se ned langs hele strandpromenaden.

Med 5 minutters gang fra hotellet står du på strandpromenaden, som har et rigtig godt udvalg af restauranter og butikker.

Under en kilometer væk finder du også det store vandland Aquopolis, som virkelig er et besøg værd, hvis man er glad for leg og vandrutchebaner.

VÆRELSER

De store og lyse værelser findes både som enkeltværelser og dobbeltværelser, og kan bookes både med og uden havudsigt. De er lavet med et moderne og enkelt look.

På værelserne finder du både hårdtørrer, air condition, køleskab og elektrisk kedel. 

MAD & DRIKKE
Donaire har buffet restaurant, som serverer varieret international mad. Der er muligt at tilkøbe all inclusive, så du frit kan tage for dig af de forskellige lette måltider og drikkevarer udover dine hovedmåltider i hotel restauranten med udsigt udover stranden.

Vi kan virkelig anbefale deres bar, som helt bogstavelig talt ligger helt op af stranden. Hvis man finder det yderste sted i baren, er der kun et fortov imellem dig, din drink og stranden. Det er da en dejlig måde at nyde sin ferie på.

ER DU KLAR TIL AT TAGE AFSTED?

HOTELBILLEDER

TILKØB GOLF PAKKEN

Golf pakken indeholder 

  • 3 x greenfee til Infinitum Golf
  • Golfbag på flyveren
  • Shuttle til og fra hotellet

kr. 2.895,-

TILKØB VIP PAKKEN

VIP pakken indeholder 

  • Velkomst cava
  • Guidet byrundtur

kr. 99,-

BOOKING FORESPØRGSEL

Udfyld nedenstående information og så vender vi tilbage til dig med den endelige pris på en skøn ferie til La Pineda.