REN LUKSUS OG HØJ KVALITET

EFTERÅR 2022 TILBUD

Vi har lige nu et helt vanvittigt tilbud på dette helt fantastiske hotel som starter fra 6.395,- pr. person i delt dobbeltværelse inkl. morgen- og aftensmad, samt fri adgang til deres ekstremt luksuriøse spa.

Dette 5* hotel, beliggende med poolområde med strandudsigt, giver dig en eksklusiv oplevelse på dit ophold på Costa durada kysten. De flotte grønne områder giver det udendørs poolområde en dejlig naturlig følselse.
Hvad er bedre end at sidde på en solrig altan og nyde udsigten over en af de mest attraktive strande i området.

Morgenmaden på hotellet er noget af det mange gæster fremhæver som virkelig høj standard, og der er jo ikke nogen. Bedre måde at starte dagen på end et godt morgenmåltid.

HOTEL FACILITETER

*Mod betaling

Det der også er med til at skabe de eksklusive omgivelser, er selvfølgelig de mange muligheder der også findes på hotellet. Med alt fra en stor og lækker spa afdeling, flere forskellige sportsaktiviteter, inklusiv holdtræning i bl.a. Pilates, til en tur i en golf simulator.

Disse mange muligheder er også grunden til at vores gourmet rejse grupper og golf grupper ofte har deres base her.

BELIGGENHED
Med udsyn til stranden fra mange steder på hotellet, ligger det helt perfekt hvis du gerne vil have kort vej til sand på fødderne. Palmerne har vi sørget for i massevis, så du rigtig kan få den sydlandske stemning. 5 minutters gang fra hotellet, finder du La pineda’s strand promenade, hvor du kan finde et væld af restauranter og butikker.

VÆRELSER
Fine moderne værelser med mulighed for udsigt direkte til stranden eller det grønne poolområde. Der er mulighed for både dobbeltværelser og enkeltværelser, skulle du have lyst til virkelig at forkæle dig selv er en suite selvfølgelig også en mulighed. Der findes selvfølgelig alt det basis på disse værelser også, med alt fra air condition til minibar.

MAD & DRIKKE
Morgenmad er inkluderet i prisen hos os, som mange gæster varmt anbefaler.
På hotellet findes der også en restaurant, som servere forskellige internationale og traditionelle retter. Derudover ligger der en masse skønne restauranter rundt om hotellet og i byen La Pineda, så der er rig mulighed for at få en eller flere kulinarisk oplevelser med hjem.

ER DU KLAR TIL AT TAGE AFSTED?

HOTELBILLEDER

BOOKING FORESPØRGSEL

Udfyld nedenstående information og så vender vi tilbage til dig med den endelige pris på en skøn ferie til La Pineda.