KONCEPTREJSER

Din egen konceptrejse

Vi skaber Konceptrejser for at du kan skabe et tættere forhold til dine følgere. Det er simpelt for dig og vi står for alt det praktiske, så du kan tilbyde fede oplevelser sammen med dine følgere.

Mens vi tager os at alt det praktiske, kan du skabe dit helt eget indhold, som styrker din fortælling. Vi realiserer de aktiviteter du gerne vil tilbyde og så skal du bare igang med at sælge din konceptrejse.

Hos Viva Tours er vi er bosiddende i Spanien og har et stort netværk som giver adgang til mange muligheder og oplevelser. Som et etableret rejseselskab og medlem af Rejsegarantifonden, ved vi hvad der skal for at skabe de perfekte rammer.

Standardpakke

Rejselængde
Rejsen er inkl.
1.000,- pr. deltager

Her er en unik mulighed for at lave en god indkomst, mens du gør det du elsker. Din del af rejsen er dækket ind, så du vil have rent overskud pr. deltager.

Vi gør det simpelt

Vi klarer stort set det hele. Det eneste du skal, er at fortælle om rejsen gennem dine kanaler. Vi har styr på alt det praktiske omkring rejsen, du skal bare komme med din fortælling.

Skab ambassadører

Oplevelser skaber realtioner. Du får mulighed for at skabe meget loyale ambassadører for dit brand, der skal bære dit gode navn videre.

Vil du se mere om vores fremragende hotel?