DU KAN TRYGT REJSE MED OS

Rejselysten og udlængslen efter varmere himmelstrøg har aldrig været større, og vi elsker, at I – lige som os – er så vilde med vores spanske perle, at I slet ikke kan vente med at komme afsted. Samtidig ved vi hvor vigtigt det er at kunne bestille sin ferie med ro i maven. Det kan du trygt gøre hos os, vi er nemlig med dig hele vejen, og følger altid udenrigsministeriets rejsevejledninger.


Rejsevejledninger

Såfremt udenrigsministeriet i Danmark fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Spanien, og stadig gør det 14 dage før din afrejse, så får du det fulde beløb tilbage for din rejse, eller mulighed for at ombooke den. Dette gør sig også gældende såfremt udenrigsministeriet ændrer sine vejledninger indenfor 14 dage før din afrejse. Du kan finde udenrigsministeriets rejsevejledninger her.

Du skal huske at have gyldigt pas, eventuelle vaccinationer og leve op til Spaniens krav og betingelser for indrejse – dem kan du læse mere om her.

Rejseforsikring

Vi anbefaler, at du har en gyldig rejseforsikring når du rejser afsted på din rejse. En rejseforsikring kan du typisk købe igennem din indboforsikring eller tegne hos et forsikringsselskab som specialiserer sig i rejseforsikring. Hos Viva Tours samarbejder vi med Gouda Rejseforsikring og vi har altid kun glade kunder som trygt kan rejse afsted på ferien. Mangler du en rejseforsikring til din kommende rejse med os kan du prøve Goudas prisberegner her og finde din pris for rejseforsikring.


Rejsegarantifonden

Vi er som dansk pakkerejseselskab medlem af Rejsegarantifonden, og vores medlemsnummer er: 3024 – du kan også finde os på Rejsegarantifondens hjemmeside her.