SPANIEN IFØLGE ALLAN

Allan`s10 års Jubilæum

Jubilæumsrejse med Allan`s favouristeder

8 – dages nærhedsoplevelvelse til La pineda/tarragona Kr. 9.995,-
20 september
20 oktober

Afrejse fra København og Billund:
Efter mere end 10 år i Spanien med en masse oplevelser med gæster og mit eget private netværk, er det ved at være på tide at dele ud af alle de specielle og skønne steder man ikke lige finder selv.

Denne rejse indholder lokale steder som jeg ikke har haft muligheder for at bringe gæster til i alle disse år. Men nu her i den nedlukkede Covid tid, har der været tid til at få lavet aftale og få genbesøgt alle mine favourit steder.

Dette er en eksklusiv tur for den kunde som ønsker at se det Spanien/Katelonien som ikke lige ligger på turist kortet.

 1. Introduktion af turen, hvor vi fortæller om ugen program, samt invitere på en Jamon ( skinke) smagning med vin til, på lokal Vin bondegård

  2. Vi besøger en af landsbyerne i Priorat vinområdet med vinsmagning, priorat er beliggende i det lidt større vinområde Monsant. Her spiser vi frokost på en særdeles lokal restaurant af meget høj kvalitet, de har deres helt egne egns tapas retter, som man ikke finder andre steder.
  Inkl frokost

  3. Vi tager på besøg i bjergene, hvor vi møder en lokal dansker, som har levet hele sit her, samt besøger et kloster på et af de højeste punkter. Vi spiser frokost i en bjerg landsby
  Inkl frokost

  4. Heldags oplevelse til et af de smukkeste steder i hele Spanien, Navnet er Siurana og er et områder der ligger et pænt stykke efter bjergkædens start. En lille perle, som jeg har besøgt flere gange og hvergang med et fantastisk sus i maven.
  Inkl frokost

  5.Heldags udflugt til Delta området der ligger syd for La pineda, her vil vi have en lokal ven med som vil dele ud af sin viden om dette fantastiske sted med egen ris produktion og naturpark i de kæmpe vand områder. Inkl frokost

6. Frivilligt foredrag om Katelonien/spanien, boligmarked, etablering af liv i spanien. M.m

Alt dette for kr 9.995,-:

Fly fra København-Billund og Hamborg til Barcelona t/r

Transfer med dansk guide fra Barcelona lufthavn til hotellet t/r

7 overnatninger på hotel Estival Park 4**** i Salou

Morgenbuffet alle dage

Middagsbuffet alle dage

De overstående 6 dagsudflugter

Velkomstmøde og rundvisning med Viva service-guide

Fri entré til Club Aquum 1 gang dagligt

Fri entré til Aquum fitness i hele perioden

Fri træning med pilates-instruktør

BOOK NU

[checkfront category_id="26" options=category_select,hidesearch lang_id="da" locale_id=da_DK"]

GLADE GÆSTER

Charlotte La Barbera
Charlotte La Barbera
Hundested
Læs mere
"Tak for en dejlig ferie. Vi kunne godt mærke, at Allan er en mand der elsker dit job og sine gæster. Skønt at der altid var en af guiderne til at finde på hotellets område, oftest alle 3, altid nærværende og hyggelige."
Annie Schou
Annie Schou
Helsinge
Læs mere
"Har lige haft 9 skønne dage med hele familien på Estival Park. Kan varmt anbefales."
Jette Espenhein
Jette Espenhein
Slagelse
Læs mere
"God mad. Dejlige værelser. Skøn strand. Lækkert badeland. Dejlige behandlinger og ikke mindst den service man får fra personalet. Det er et virkelig dejligt sted til en rimelig pris."
John Anton Andersen
John Anton Andersen
Vildbjerg
Læs mere
"God service og hjælpsomhed fra Viva Tours, gode Hoteller til ok pris, har været flere gange på Estival Park og også på Golden Donaire. Faktisk vil jeg sige at det er de bedste Charter rejser jeg har været på og kommer helt sikkert igen."
Finn La Barbera
Finn La Barbera
Hundested
Læs mere
"Dejlige 23 dage i La Pineda på Estival Park Hotel, skønt hotel, mad Aqua spa med mere, et rejsebureau med personlighed, Allan og guider er på hotellet og er altid hjælpsomme, det gør en forskel. Tak for en fantastisk ferie."
Tonny Andersen
Tonny Andersen
Mørkøv
Læs mere
"Er lige kommet hjem fra 3 uger på Hotel Estival Park. Fantastisk hotel og Aquum Spa & Wellness er verdensklasse. Kan kun anbefales."
Kjeld Holgersen
Kjeld Holgersen
Smørumnedre
Læs mere
"Vi har været her i 6 dage og skal hjem om 4 dage og det er ikke sidste gang vi tager herned sammen med Viva rejser, alt fungerede super."
Lise Alkjær Ravn
Lise Alkjær Ravn
Dybbøl
Læs mere
"Et dejligt gensyn med Estival Park I - fantastisk god og opmærksom service af guiderne fra Viva Tours, og meget venlig betjening af alle hotellets ansatte. Masser af aktivitets- og udflugtsmuligheder i området, og stranden er jo fantastisk, kun 5 minutters gang fra hotellet."
Maria Waterstradt
Maria Waterstradt
Brøndby Strand
Læs mere
"Helt igennem fantastisk tur.. See you again"
Tidligere
Næste

BRUG FOR HJÆLP?