JULESHOPPING I BARCELONA

5 dages Jule shopping i Barcelona Kr 3.995,-
Afrejse fra Kastrup d. 3/12-7/12 2022
Nyd smukke Barcelona ved juletid, få købt en masse særlige gaver til dem du holder af og sug samtidigt tildig af stemningen i denne, på alle tider af året, fantastiske by.
Viva Tours tilbyder en rejse til Barcelona med ophold centralt i Barcelona på Hotel Oriente eller lignende.
Lige i nærheden af hotellet finder du spændende steder som det store madmarked og hyggelige indkøbscentre såsom Glòries eller La Maquinista. Gå samtidig ikke glip af at besøge Arc de Triomf og ParkGuell, samt de skønne shopping områder og den imponerende havn.
Under opholdet har du vores rejseleder boende på hotellet, som også laver sin helt egen personlige rundvisning i Barcelona. Turen er et gratis tilbud til vores gæster.
KR. 3.995
Alt dette er inkluderet :
Fly København – Barcelona
(10 kg håndbagage)
Transfer lufthavn – Hotel t/r
4 overnatninger på Hotel 4****Morgenmadinkluderet
Rejseleder er boende på hotellet og til rådighed.
Rejselederen laver rundvisning I Bcn (frivilligt og gratis)
Lufthavns skat og afgifter
Tillæg:
Enkeltværelse tillæg kr 900,-

BOOK NU

[checkfront category_id="21" options=category_select,hidesearch lang_id="da" locale_id=da_DK"]

GLADE GÆSTER

Charlotte La Barbera
Charlotte La Barbera
Hundested
Læs mere
"Tak for en dejlig ferie. Vi kunne godt mærke, at Allan er en mand der elsker dit job og sine gæster. Skønt at der altid var en af guiderne til at finde på hotellets område, oftest alle 3, altid nærværende og hyggelige."
Annie Schou
Annie Schou
Helsinge
Læs mere
"Har lige haft 9 skønne dage med hele familien på Estival Park. Kan varmt anbefales."
Jette Espenhein
Jette Espenhein
Slagelse
Læs mere
"God mad. Dejlige værelser. Skøn strand. Lækkert badeland. Dejlige behandlinger og ikke mindst den service man får fra personalet. Det er et virkelig dejligt sted til en rimelig pris."
John Anton Andersen
John Anton Andersen
Vildbjerg
Læs mere
"God service og hjælpsomhed fra Viva Tours, gode Hoteller til ok pris, har været flere gange på Estival Park og også på Golden Donaire. Faktisk vil jeg sige at det er de bedste Charter rejser jeg har været på og kommer helt sikkert igen."
Finn La Barbera
Finn La Barbera
Hundested
Læs mere
"Dejlige 23 dage i La Pineda på Estival Park Hotel, skønt hotel, mad Aqua spa med mere, et rejsebureau med personlighed, Allan og guider er på hotellet og er altid hjælpsomme, det gør en forskel. Tak for en fantastisk ferie."
Tonny Andersen
Tonny Andersen
Mørkøv
Læs mere
"Er lige kommet hjem fra 3 uger på Hotel Estival Park. Fantastisk hotel og Aquum Spa & Wellness er verdensklasse. Kan kun anbefales."
Kjeld Holgersen
Kjeld Holgersen
Smørumnedre
Læs mere
"Vi har været her i 6 dage og skal hjem om 4 dage og det er ikke sidste gang vi tager herned sammen med Viva rejser, alt fungerede super."
Lise Alkjær Ravn
Lise Alkjær Ravn
Dybbøl
Læs mere
"Et dejligt gensyn med Estival Park I - fantastisk god og opmærksom service af guiderne fra Viva Tours, og meget venlig betjening af alle hotellets ansatte. Masser af aktivitets- og udflugtsmuligheder i området, og stranden er jo fantastisk, kun 5 minutters gang fra hotellet."
Maria Waterstradt
Maria Waterstradt
Brøndby Strand
Læs mere
"Helt igennem fantastisk tur.. See you again"
Tidligere
Næste

BRUG FOR HJÆLP?