YOGA

Fitness
Kan du ikke undvære yoga, pilates eller én af de andre varianter? Eller vil du gerne lære det? På din aktive ferie til Hotel Estival kan du gratis benytte vores moderne fitnesscenter. Centret er udstyret med maskiner, der opfylder kravene lige fra begynder til topatlet. Vi har maskiner til opvarmning, fedtforbrænding og bodybuilding – alt hvad du forventer af et fitnesscenter og alt, hvad du behøver for at få smidt de ekstra kilo eller få en bedre kondition. Green Team-instruktørerne i centret kan vise dig, hvordan du bruger den enkelte maskine, så du får mest muligt ud af din træning.

Gym-sessions
Her er der utallige muligheder for forskellig gymsessions, f.eks. pilates, vandgymnastik, trx og mange flere.

Yoga
Har du altid gerne ville prøve yoga? Eller er du øvet og vil gerne have yoga som en del af din aktive ferie? I Club Aquum kan begge dele lade sig gøre. Instruktøren fokuserer på smidighed, vejrtrækning og kropsbevidsthed og gennemgår de klassiske yogastillinger i et roligt tempo. Der kan dog også være nogle mere dynamiske øvelser og sekvenser i løbet af timen.

1. klasses luksus-spa & fitness rejse for krop og sjæl
Det fantastiske Hotel Estival Park**** har hele 4000 kvm AQUUM spa-, fitness- og wellnesscenter med det ypperste inden for spabade, wellnessbehandlinger, fitness og kropsterapi.

Her kan I forkæle jer selv på et utal af måder. Prøv massage med varme tempelsten, kropsindpakning med ægte chokolade, et mælkebad eller hvad med et rødvinsbad i et stort trækar? Rødvinens antioxidanter har opstrammende effekt på huden og modvirker ældningstegn.

Der er utallige pools med temperaturer fra 30 til 36 grader og et væld af fontæner, vandfald, hydromassage, modstrøm, fodbad mv. Eller hvad med at gå på opdagelse i den unikke og spændende thermalzone med sauna, dampbad, isterningekar, infrarøde varmebænke, maya vandtåger, japanske klippebad og zen-område med troperegnsmassage.

Fra hotellet kan I tage på udflugt til den meget smukke by Barcelona med dens spændende arkitektur, Salou Forlystelsespark eller Spaniens største middelalderby Tarragona.
Se video her:https://www.youtube.com/watch?v=4Pgu_4hLn4A

Alt dette får du

 • Kr. 5.395,-  for 10 dage
 • Kr. 4.895,-  for 8 dage

Inkluderet i prisen

 • Fly fra København til Barcelona t/r
 • 7/9 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Estival Park****
 • Morgenbuffet alle dage
 • Middagsbuffet alle dage
 • 2/4 invitationer til hotellets frokostbuffet
 • Køleskab på værelset
 • Professionel dansk guideservice
 • Velkomstmøde og rundvisning fra Viva Service-Guide
 • Fitness og Gym pakke
 • Fri entré til Club Aquum 1 gang dagligt, super lækkert Spa- & Wellnesscenter (værdi kr. 2250,- på 10 dages rejse)
 • Fri entré til V.I.P spa
 • Fri entré til Aquum fitness i hele perioden
 • Fri træning med instruktør
 • Gratis Wifi
 • Gratis parkering
 • 10 kg håndbagage

Mulige tilkøb

 • Enkeltværelse 1200 -1500,-
 • Transfer 275,-
 • 15 kg bagage 225,- 20 kg 375,-

DENNE REJSE SKAL BESTILLES OVER TELEFON ELLER MAIL info@vivatours.dk – HUSK AT SIGE DET ER EN FITNESSREJSE.

Se ugrprogram Her:https://clubeurosport.cat/es/content/horarios-aadd.html

Instruktører
Der vil altid være en service-instruktør til rådighed, der taler engelsk ved skrivebordet lige i indgangen til centeret. Instruktøren kan være behjælpelig ved spørgsmål omkring, hvordan maskinerne eller andre af faciliteterne på området fungerer.

Holdtræning
Der er holdtræning hver mandag-lørdag fra kl. 07.45-17.00. Holdoversigten kan fås i receptionen i fitnesscenteret. Vær opmærksom på, at Spinning (Ciclo Indoor) skal bookes senest dagen før man ønsker at deltage for, at man kan være sikker på en plads. Specielle cykelsko er ikke nødvændigt. De øvrige hold kan man bare møde op på. Holdene starter oftest 5-10 min. efter skemalagt tid, og det er en god ide at have varmet lidt op på enten cykel eller løbebånd inden opstart. Alle holdtræningerne foregår på spansk.

Aquum Spa
Området indeholder flere basiner. Hovedbassinet er hele 32° varmt og indeholder både trykstråler, boblebad, strømpassage mm. Det er også muligt at svømme gennem passagen til den udendørs pool, hvor der ligeledes er boblebad.

Ovenpå i Aquum Club
Inden du bruger al din energi i det nederst område, vil det være en god ide at tjekke øverste etage, hvor Aquum Club ligger, da det er ekstra lækkert. Ved entré til dette område udleveres et ekstra håndklæde gratis. Her på første sal findes der flere forskellige bassiner på henholdvis 18°, 35° og 42°, lige så vel som der findes sauna, dampbad og isterningebad.

Du har endvidere mulighed for at tage et hvil i sofaområdet med gratis kaffe, te og vand eller ligge og slappe af under varmelamperne til lyden af afstressende musik i rummet med de røde liggestole.

BOOK NU

[checkfront item_id="30" category_id="15" options=category_select,hidesearch lang_id="da" locale_id=da_DK"]

GLADE GÆSTER

Charlotte La Barbera
Charlotte La Barbera
Hundested
Læs mere
"Tak for en dejlig ferie. Vi kunne godt mærke, at Allan er en mand der elsker dit job og sine gæster. Skønt at der altid var en af guiderne til at finde på hotellets område, oftest alle 3, altid nærværende og hyggelige."
Annie Schou
Annie Schou
Helsinge
Læs mere
"Har lige haft 9 skønne dage med hele familien på Estival Park. Kan varmt anbefales."
Jette Espenhein
Jette Espenhein
Slagelse
Læs mere
"God mad. Dejlige værelser. Skøn strand. Lækkert badeland. Dejlige behandlinger og ikke mindst den service man får fra personalet. Det er et virkelig dejligt sted til en rimelig pris."
John Anton Andersen
John Anton Andersen
Vildbjerg
Læs mere
"God service og hjælpsomhed fra Viva Tours, gode Hoteller til ok pris, har været flere gange på Estival Park og også på Golden Donaire. Faktisk vil jeg sige at det er de bedste Charter rejser jeg har været på og kommer helt sikkert igen."
Finn La Barbera
Finn La Barbera
Hundested
Læs mere
"Dejlige 23 dage i La Pineda på Estival Park Hotel, skønt hotel, mad Aqua spa med mere, et rejsebureau med personlighed, Allan og guider er på hotellet og er altid hjælpsomme, det gør en forskel. Tak for en fantastisk ferie."
Tonny Andersen
Tonny Andersen
Mørkøv
Læs mere
"Er lige kommet hjem fra 3 uger på Hotel Estival Park. Fantastisk hotel og Aquum Spa & Wellness er verdensklasse. Kan kun anbefales."
Kjeld Holgersen
Kjeld Holgersen
Smørumnedre
Læs mere
"Vi har været her i 6 dage og skal hjem om 4 dage og det er ikke sidste gang vi tager herned sammen med Viva rejser, alt fungerede super."
Lise Alkjær Ravn
Lise Alkjær Ravn
Dybbøl
Læs mere
"Et dejligt gensyn med Estival Park I - fantastisk god og opmærksom service af guiderne fra Viva Tours, og meget venlig betjening af alle hotellets ansatte. Masser af aktivitets- og udflugtsmuligheder i området, og stranden er jo fantastisk, kun 5 minutters gang fra hotellet."
Maria Waterstradt
Maria Waterstradt
Brøndby Strand
Læs mere
"Helt igennem fantastisk tur.. See you again"
Tidligere
Næste

BRUG FOR HJÆLP?