GOLFFERIE

Du har nu chancen for en unik golfrejse til den spanske guldkyst. Lige syd for Barcelona finder du Lumine Golf, som er en del af det berømte Beach and Golf Community i området. De smukt anlagte baner ved Lumine Golf, som er designet af den australske golflegende Greg Norman er af høj kvalitet og tilbyder 500 hektar udsøgt golfterræn med havudsigt. Klubben råder over en 9-hullers, en 18-hullers kuperet, samt en 18-hullers flad bane, hvor der blandt andet sidste år blev spillet kvalifikation til Europa Tour’en.

Du bor på det 4-stjernede Hotel Estival Park****, hvor du dagligt har adgang til spa- og fitness-center. Prisen inkluderer morgen- og aftenbuffet alle dage, samt en frokostbillet til hotellets restaurant. Hotellet tilbyder også træning m/instruktør på mange forskellige trænings- og fitnesshold.

Hotellets stolthed er det enorme AQUUM spa-, fitness- og wellness-center på 4.000 m2 med det ypperste inden for wellnessbade, spaområder, fitnessmuligheder, kropsterapi og behandlinger. Inkluderet i prisen er daglig adgang til dette tempel af velvære.

BOOK NU

[checkfront item_id="12" category_id="18" options=category_select,hidesearch lang_id="da" locale_id=da_DK"]

GLADE GÆSTER

Charlotte La Barbera
Charlotte La Barbera
Hundested
Læs mere
"Tak for en dejlig ferie. Vi kunne godt mærke, at Allan er en mand der elsker dit job og sine gæster. Skønt at der altid var en af guiderne til at finde på hotellets område, oftest alle 3, altid nærværende og hyggelige."
Annie Schou
Annie Schou
Helsinge
Læs mere
"Har lige haft 9 skønne dage med hele familien på Estival Park. Kan varmt anbefales."
Jette Espenhein
Jette Espenhein
Slagelse
Læs mere
"God mad. Dejlige værelser. Skøn strand. Lækkert badeland. Dejlige behandlinger og ikke mindst den service man får fra personalet. Det er et virkelig dejligt sted til en rimelig pris."
John Anton Andersen
John Anton Andersen
Vildbjerg
Læs mere
"God service og hjælpsomhed fra Viva Tours, gode Hoteller til ok pris, har været flere gange på Estival Park og også på Golden Donaire. Faktisk vil jeg sige at det er de bedste Charter rejser jeg har været på og kommer helt sikkert igen."
Finn La Barbera
Finn La Barbera
Hundested
Læs mere
"Dejlige 23 dage i La Pineda på Estival Park Hotel, skønt hotel, mad Aqua spa med mere, et rejsebureau med personlighed, Allan og guider er på hotellet og er altid hjælpsomme, det gør en forskel. Tak for en fantastisk ferie."
Tonny Andersen
Tonny Andersen
Mørkøv
Læs mere
"Er lige kommet hjem fra 3 uger på Hotel Estival Park. Fantastisk hotel og Aquum Spa & Wellness er verdensklasse. Kan kun anbefales."
Kjeld Holgersen
Kjeld Holgersen
Smørumnedre
Læs mere
"Vi har været her i 6 dage og skal hjem om 4 dage og det er ikke sidste gang vi tager herned sammen med Viva rejser, alt fungerede super."
Lise Alkjær Ravn
Lise Alkjær Ravn
Dybbøl
Læs mere
"Et dejligt gensyn med Estival Park I - fantastisk god og opmærksom service af guiderne fra Viva Tours, og meget venlig betjening af alle hotellets ansatte. Masser af aktivitets- og udflugtsmuligheder i området, og stranden er jo fantastisk, kun 5 minutters gang fra hotellet."
Maria Waterstradt
Maria Waterstradt
Brøndby Strand
Læs mere
"Helt igennem fantastisk tur.. See you again"
Tidligere
Næste

BRUG FOR HJÆLP?