CYKLING

Cykelrejser

Tag med Viva Tours på cykelrejse i Spanien med daglige cykelture og guide

Området i Katalonien har det perfekte underlag til cykelturen, både den korte og den lange. De mange gode asfaltveje har lange lige strækninger, varieret terræn og udfordrende og rå natur, samt et utal af bjergrige ruter med næsten alle stigningsprocenter 6 – 16 %..
Du har altid mulighed for et pit-stopundervejs på en af mange hyggelige kaffe- og tapasbarer. Der vil være guide cykeltur hver dag.
Der kan gøres i 2 grupper. Gruppe 1: 29+ efter danske forholdGruppe 2: 26+ efter danske forhold

Tag med Viva tours til Spanien i det fantastiske forår og efterår med solrigt vejr og 18-25graders varme.Vi bor lige ud til Middelhavet på det dejlige 4-stjernede Hotel Estival Park.Inklusiv fri afbenyttelse af spa og fitness under opholdet.
Du kan enten leje en carbon cykel gennem os eller medbringe din egen cykel.Hvis du lejer så medbring altid dine egne pedaler.
På vores cykelrejser til Spanien gør vi alt for at give vores gæster gode cykeloplevelser. Hvis duforetrækker at cykle alene, hjælper vi dig gerne med gode råd og anbefaling af ruter.
Alt dette for kr. 4,495,- i delt dobbelt værelse
Fly fra København,billund og Hamborg til Barcelona t/r
7 overnatninger på Hotel Estival Park
7 morgenbuffet
7 middagsbuffet
2 invitation til hotellets frokostbuffet
Køleskab på værelset
Velkomstmøde og rundvisning fra Viva Service-guide
Fri entré til Club Aquum en gang dagligt
Fri entré til Aquum fitness i hele perioden
Fri træning med Gym. instruktør

BOOK NU

[checkfront item_id="28" category_id="18" options=category_select,hidesearch lang_id="da" locale_id=da_DK"]

GLADE GÆSTER

Charlotte La Barbera
Charlotte La Barbera
Hundested
Læs mere
"Tak for en dejlig ferie. Vi kunne godt mærke, at Allan er en mand der elsker dit job og sine gæster. Skønt at der altid var en af guiderne til at finde på hotellets område, oftest alle 3, altid nærværende og hyggelige."
Annie Schou
Annie Schou
Helsinge
Læs mere
"Har lige haft 9 skønne dage med hele familien på Estival Park. Kan varmt anbefales."
Jette Espenhein
Jette Espenhein
Slagelse
Læs mere
"God mad. Dejlige værelser. Skøn strand. Lækkert badeland. Dejlige behandlinger og ikke mindst den service man får fra personalet. Det er et virkelig dejligt sted til en rimelig pris."
John Anton Andersen
John Anton Andersen
Vildbjerg
Læs mere
"God service og hjælpsomhed fra Viva Tours, gode Hoteller til ok pris, har været flere gange på Estival Park og også på Golden Donaire. Faktisk vil jeg sige at det er de bedste Charter rejser jeg har været på og kommer helt sikkert igen."
Finn La Barbera
Finn La Barbera
Hundested
Læs mere
"Dejlige 23 dage i La Pineda på Estival Park Hotel, skønt hotel, mad Aqua spa med mere, et rejsebureau med personlighed, Allan og guider er på hotellet og er altid hjælpsomme, det gør en forskel. Tak for en fantastisk ferie."
Tonny Andersen
Tonny Andersen
Mørkøv
Læs mere
"Er lige kommet hjem fra 3 uger på Hotel Estival Park. Fantastisk hotel og Aquum Spa & Wellness er verdensklasse. Kan kun anbefales."
Kjeld Holgersen
Kjeld Holgersen
Smørumnedre
Læs mere
"Vi har været her i 6 dage og skal hjem om 4 dage og det er ikke sidste gang vi tager herned sammen med Viva rejser, alt fungerede super."
Lise Alkjær Ravn
Lise Alkjær Ravn
Dybbøl
Læs mere
"Et dejligt gensyn med Estival Park I - fantastisk god og opmærksom service af guiderne fra Viva Tours, og meget venlig betjening af alle hotellets ansatte. Masser af aktivitets- og udflugtsmuligheder i området, og stranden er jo fantastisk, kun 5 minutters gang fra hotellet."
Maria Waterstradt
Maria Waterstradt
Brøndby Strand
Læs mere
"Helt igennem fantastisk tur.. See you again"
Tidligere
Næste

BRUG FOR HJÆLP?