RUNDREJSE I KATALONIEN

Rundrejse i Nordspanien

Rundrejse i Katalonien m/Andorra-Barcelona Kr 9995,-,-

Gaudi – Dali – Montserrat – Tarragona – Andorra – Barcelonas

Afrejse 9 dage 5 oktober
Rundrejsen er pr. person (ved 2 personer i delt dobbeltværelse) og inkluderer følgende:

•Fly fra Aalborg, Hamborg eller København – Barcelona t/r.
•Transfer lufthavn – hotel t/r.
•8 overnatninger på henholdsvis , 4-stjernet hotel centralt i Andorra La Vella, 4-stjernede ‘Estival Park’ samt 3-stjernet hotel centralt i Barcelona  
•Morgenbuffet alle dage.
•Middag i Salou og Andorra. Ikke i Barcelona
Dansk talende rejseleder.
•Guidede ture, udflugter og sightseeing til Costa Brava kysten, Andorra, Tarragona og Barcelona.
•Gratis entre til 4000 m2 Spa & wellness.
•Gratis Flamenco-show eller lignende underholdning.

Rejsens program:

Dag 1: Ankomst til Hotel Estival Park i Salou-Tarragona. Her vil der være velkomstmiddag på hotellet. Salou på den spanske Middelhavskyst, 112 km fra Barcelona, er en af de mest populære feriebyer på Costa Dorada, hvor en perlerække af lange sandstrande veksler med smukke klippefyldte bugter. La Pineda er kystbyens rolige og afslappede område med de skønneste spisesteder, små fiskerestauranter og en fantastisk badestrand.

Dag 2: Velkomst og rundvisning på det imponerende Spa hotel, samt en tur rundt i det smukke nærområde.

Dag 3: Efter morgenmaden sightseeing i Tarragona, hvor vi bl.a ser den gl romerske bydel, derefter besøger vi Gaudis museeum i Reus.

Dag 4: Efter morgenmaden en tur til Montserrat. Området omkring Montserrat er utroligt bjerget. Her finder du spektakulære udsigter og spændende gåture. I dette område ligger der også et kloster ved navn Montserrat,som absolut er et besøg værd. Klosteret Montserrat er hjemsted for omkring 80 munke. Derefter kører vi mod Andorra.

Dag 5: Andorra dag 1, her får I en lokal rundvisning i bus samt middag på hotellet. Byens gamle bydel er karakteriseret ved gamle stengader og huse. Den centrale Sant Estere kirke er del af det område guidebøger ofte klassificerer som den smukkeste del af byen. Den blev bygget i romerske stil det 11 århundrede. Ligeledes inkluderer den gamle bydel også landets historiske parlamentsbygning. Samt mange smukke bygningsværker.

Dag 6: Tid til shopping inden afrejse fra Andorra (toldfrit) Bus sightseeing i Barcelona. På turen kører vi til Dali musset i Figueres. (entre ikke inkluderet)

Dag 7: Barcelona på egen hånd eller med guiden, La sagrada familia, Parc guell m.m. Træk stikket ud i Barcelona og nyd et ophold helt i jeres eget tempo. Vælg selv til og fra i det store udvalg af oplevelser og seværdigheder. 
Barcelona ligger godt og er begavet med gale og kreative sjæle. En rastløs storby, der skal opleves for Gaudís eventyrlige arkitektur eller la familia, nyd godt af barcelona`s madkultur, der har fostret nogle af verdens bedste kokke.

Bliv indsuget af Ramblaen – byens hektiske fodgængerboulevard , der tilbyder skønne cafeer, sansepirrende madmarkeder og flotte butikker i den særlige modernista-stil, som blev Barcelonas arkitektoniske varemærke omkring år 1900.

Dag 8: Barcelona på egen hånd eller med guiden.

Dag 9: Hjemrejse

BOOK NU

[checkfront category_id="20" options=category_select,hidesearch lang_id="da" locale_id=da_DK"]

GLADE GÆSTER

Charlotte La Barbera
Charlotte La Barbera
Hundested
Læs mere
"Tak for en dejlig ferie. Vi kunne godt mærke, at Allan er en mand der elsker dit job og sine gæster. Skønt at der altid var en af guiderne til at finde på hotellets område, oftest alle 3, altid nærværende og hyggelige."
Annie Schou
Annie Schou
Helsinge
Læs mere
"Har lige haft 9 skønne dage med hele familien på Estival Park. Kan varmt anbefales."
Jette Espenhein
Jette Espenhein
Slagelse
Læs mere
"God mad. Dejlige værelser. Skøn strand. Lækkert badeland. Dejlige behandlinger og ikke mindst den service man får fra personalet. Det er et virkelig dejligt sted til en rimelig pris."
John Anton Andersen
John Anton Andersen
Vildbjerg
Læs mere
"God service og hjælpsomhed fra Viva Tours, gode Hoteller til ok pris, har været flere gange på Estival Park og også på Golden Donaire. Faktisk vil jeg sige at det er de bedste Charter rejser jeg har været på og kommer helt sikkert igen."
Finn La Barbera
Finn La Barbera
Hundested
Læs mere
"Dejlige 23 dage i La Pineda på Estival Park Hotel, skønt hotel, mad Aqua spa med mere, et rejsebureau med personlighed, Allan og guider er på hotellet og er altid hjælpsomme, det gør en forskel. Tak for en fantastisk ferie."
Tonny Andersen
Tonny Andersen
Mørkøv
Læs mere
"Er lige kommet hjem fra 3 uger på Hotel Estival Park. Fantastisk hotel og Aquum Spa & Wellness er verdensklasse. Kan kun anbefales."
Kjeld Holgersen
Kjeld Holgersen
Smørumnedre
Læs mere
"Vi har været her i 6 dage og skal hjem om 4 dage og det er ikke sidste gang vi tager herned sammen med Viva rejser, alt fungerede super."
Lise Alkjær Ravn
Lise Alkjær Ravn
Dybbøl
Læs mere
"Et dejligt gensyn med Estival Park I - fantastisk god og opmærksom service af guiderne fra Viva Tours, og meget venlig betjening af alle hotellets ansatte. Masser af aktivitets- og udflugtsmuligheder i området, og stranden er jo fantastisk, kun 5 minutters gang fra hotellet."
Maria Waterstradt
Maria Waterstradt
Brøndby Strand
Læs mere
"Helt igennem fantastisk tur.. See you again"
Tidligere
Næste

BRUG FOR HJÆLP?