SMAG PÅ SPANIEN

Smag på Spanien

I Spanien er frokost ofte et stort og eftertragtet måltid p.g.a deres siesta, det betyder at det ofte skal være af ordentlig kvalitet og på et prisniveau man kan overkomme i hverdagen.

Denne rejse er ikke for at besøge de dyreste og mest fancy restauranter. Men derimod komme ud at besøge de lokale restauranter, som man måske kan sammenligne med at tage på danske kroer.

Nedenfor her et lille udpluk af de varianter vi vælger imellem på de forskellige afgange

Kun frokost: Typisk 3 retter for 10.12 euro inkl vand og vin ( Menu del dia)
1. Casa Angela Dette lille sted I den lokale del af La Pineda, de har en skøn have udenfor hvor man kan sidde og nyde en 3 retters menus til 10 euro, indenfor kan man kalde det mere autentisk stil, da der ikke er ændret noget de sidste 30 år. Her spiser jeg ofte selv min morgenmad-

2. La Vasca (Carrer de Marcos Redondo, 10) La Vasca ligger i den første rundkørsel i La Pineda og er et mere opdateret spisested, Hvor man kan få næsten alt, de har meget rimelige priser og et godt kendetegn er at det frekventeres af de lokale håndværker

3. Brisas del mar (pau casal 97) Rigtig dejligt sted med en stor udeterresse, som ligger i første linie til vandet, midt på hovedgaden i den gl bydel.

4. La casa Nostra (Pau Casals, 104) byens ældste Pizza restaurant med gl dags stenovn. Nu har de ligeledes menukortet med mange spændende fiskeretter. Det kan siddes både ude og inde, Ude kan man høre havets brusen, indenfor har de lavet en meget charmerende stemning.

5. Restaurant Wissler her tales der dansk. Denne restaurant er dansk ejet, så det er selvfølgelig et af de steder jeg kommer ofte. Restauranten, er en topklasse burger restaurant, med bøffer lavet på grill. Samtidig fungere stedet som en bar, med diverse sportskanaler.

6. Restaurant Mix. Mix har en speciel plads i mit hjerte, et af de første steder jeg kom for 10 år siden, restauranten er på vores liste når vi laver gourmet rejse. De har stort set alt på menu`en , sushi, fisk og tapas er deres spidskompetance. Her er der ligeledes mange af ugens dage, live underholdning.

7. Restaurant Dorado. 1 klasses fiskerestaurant, har årtier på bagen i La Pineda, udpræget fiske og paella restaurant. Det her de lokale går, når de skal forkæle sig lidt ekstra.

8. Restaurant New York. Denne restaurant ligger lige nedenfor Estival og kendetegner sig ved rigtig god mad , samt beliggenhed. Dette er et typisk turist sted, Men har det på listen, da stedet altid overrasker positivt.

7.995 kr  afrejse 25/10

Rejsen kan f.eks. indeholde følgende:
(bemærk at nedenstående kun er et eksempel)

  • Fly fra København, Billund eller Hamborg til Barcelona t/r
  • Transfer med dansk guide fra Barcelona lufthavn til hotellet t/r
  • 7 overnatninger på Hotel Estival Park 4**** i Salou
  • Morgenbuffet alle dage
  • Middagsbuffet alle dage
  • Middag inkl. vinmenu på  Udvalgt restaurant fra listen
  • Middag inkl. vinmenu  Udvalgt restaurant fra listen
  • Middag på Udvalgt restaurant fra listen
  • Middag på Udvalgt restaurant fra listen

Hotellets stolthed er det enorme AQUUM spa-, fitness- og wellness-center på 4.000 m2 med det ypperste inden for wellnessbade, spaområder, fitnessmuligheder, kropsterapi og behandlinger. Inkluderet i prisen er daglig adgang til dette tempel af velvære.

BOOK NU

[checkfront item_id="75" category_id="19" options=category_select,hidesearch lang_id="da" locale_id=da_DK"]

GLADE GÆSTER

Charlotte La Barbera
Charlotte La Barbera
Hundested
Læs mere
"Tak for en dejlig ferie. Vi kunne godt mærke, at Allan er en mand der elsker dit job og sine gæster. Skønt at der altid var en af guiderne til at finde på hotellets område, oftest alle 3, altid nærværende og hyggelige."
Annie Schou
Annie Schou
Helsinge
Læs mere
"Har lige haft 9 skønne dage med hele familien på Estival Park. Kan varmt anbefales."
Jette Espenhein
Jette Espenhein
Slagelse
Læs mere
"God mad. Dejlige værelser. Skøn strand. Lækkert badeland. Dejlige behandlinger og ikke mindst den service man får fra personalet. Det er et virkelig dejligt sted til en rimelig pris."
John Anton Andersen
John Anton Andersen
Vildbjerg
Læs mere
"God service og hjælpsomhed fra Viva Tours, gode Hoteller til ok pris, har været flere gange på Estival Park og også på Golden Donaire. Faktisk vil jeg sige at det er de bedste Charter rejser jeg har været på og kommer helt sikkert igen."
Finn La Barbera
Finn La Barbera
Hundested
Læs mere
"Dejlige 23 dage i La Pineda på Estival Park Hotel, skønt hotel, mad Aqua spa med mere, et rejsebureau med personlighed, Allan og guider er på hotellet og er altid hjælpsomme, det gør en forskel. Tak for en fantastisk ferie."
Tonny Andersen
Tonny Andersen
Mørkøv
Læs mere
"Er lige kommet hjem fra 3 uger på Hotel Estival Park. Fantastisk hotel og Aquum Spa & Wellness er verdensklasse. Kan kun anbefales."
Kjeld Holgersen
Kjeld Holgersen
Smørumnedre
Læs mere
"Vi har været her i 6 dage og skal hjem om 4 dage og det er ikke sidste gang vi tager herned sammen med Viva rejser, alt fungerede super."
Lise Alkjær Ravn
Lise Alkjær Ravn
Dybbøl
Læs mere
"Et dejligt gensyn med Estival Park I - fantastisk god og opmærksom service af guiderne fra Viva Tours, og meget venlig betjening af alle hotellets ansatte. Masser af aktivitets- og udflugtsmuligheder i området, og stranden er jo fantastisk, kun 5 minutters gang fra hotellet."
Maria Waterstradt
Maria Waterstradt
Brøndby Strand
Læs mere
"Helt igennem fantastisk tur.. See you again"
Tidligere
Næste

BRUG FOR HJÆLP?