TRÆNINGSCAMP

PHIE HØSTRUP & SALLY MULLER

 

Forside » Træningscamp med Phie og Sally

TRÆNINGSCAMP FOR KVINDER I SPANIEN

Træningscamp for kvinder under sydens sol!

KÆRESTE DU,

I uge XX (dato kommer når den er på plads) slår vi dørene op for den fedeste træningscamp i omgivelserne af sol, palmer, hav og pool – og DU er inviteret. Dine værter på turen er Phie Høstrup og Sally Müller, som begge har en baggrund i Idrætsvidenskab fra Aarhus Universitet. Pigerne byder velkommen til en uge fyldt med alt dét, som de selv holder af: Træning, højt humør og socialt samvær i de skønneste omgivelser.

Vi rejser fra Billund onsdag – og torsdag bliver I budt velkommen af Phie og Sally, som introducerer jer til ugens program og området. Programmet indeholder dagligt 3-5 aktiviteter og en enkelt hviledag, hvor der kan tilkøbes en heldagstur til Barcelona. I løbet af opholdet tager vi på udflugt til en nærliggende CrossfitBox og deltager i en CardioWOD. Alle aktiviteter er valgfri at deltage i. Alle uanset træningserfaring kan deltage og instruktørerne gør sig umage med at tilpasse alle workouts, så de passer til netop dig. 

Vi drømmer om at invitere jer med på en rejse, hvor træning og fællesskab er i højsæde. Træningerne kommer primært til at foregå med rekvisitter som dumbells, kettlebells, sjippetov, slamballs, sandsække mv.

PRISEN INKLUDERE
  • 8 dages fitnessrejse: Datoer bliver annonceret når næste rejse er planlagt
  • Afrejse fra Billund med direkte fly og transfer t/r mellem hotel og lufthavn.
  • Inkluderer 10 kg indtjekket bagage samt lille håndbagage (håndtaske eller rygsæk. Ikke kuffert). Du kan opgraderer din indtjekkede bagage til 20 kg for 700 kr. t/r.
  • Overnatning på 4-stjernede Estival Hotel & Spa**** i lejligheder med stue/køkken. Du bor i delt dobbeltværelse i lejligheden som deles med øvrige deltagere. Alle som bestiller på samme billet, sidder sammen i flyet t/r og bor sammen på værelse eller i lejlighed
  • Prisen inkluderer komplet morgen- og aften buffet, dog med enkelte dage hvor vi vælger frokostbuffet i stedet for aftensbuffet.
  • 3 x entré til Club Aquum. Hotellets 4.000 m2 super lækre Spa & Wellness center (værdi 900 kr.)
  • Det fulde trænings- og aktivitetsforløb som anført i rejsebeskrivelsen
  • TILKØB: Heldagsudflugt til Barcelona med bus til 225 kr.
  • TILKØB: Enkeltværelse i lejlighed til 1.400 kr.
  • TILKØB:  Opgradering til 20 kg indtjekket bagage koster 700 kr. t/r

Rejsen arrangeres af Viva Tours ApS, der betaler afgiften for alle rejsende til den danske Rejsegarantifond.

Der er tegnet udvidet ansvarsforsikring hos Gouda Rejseforsikring for alle rejsende.

JERES INSTRUKTØRER

I 2021 har Phie fornøjelsen af at uddanne Sally til stepinstruktør. Kort efter begynder pigerne at træne crossfit sammen i Arca Aarhus. Dette bliver startskuddet til deres venskab, som i dag ugentligt byder på 2-4 træninger, step og hygge. Når pigerne fortæller om deres relation til både hinanden og træning ligger de vægt på, at det skal være sjovt og trygt at træne. For begge er fællesskabet en stor del af, at de kommer afsted til træning.

Phie er færdiguddannet som Cand.Scient Idrætsvidenskab fra AU og Sally er halvvejs på kandidaten indenfor samme med tilvalg i Psykologi. Begge er de ansatte i FitnessX, hvor de underviser i step, bodyfit, legs and booty, abs and core, yoga, funktionel træning og meget mere. Begge instruktører har tilmed erfaring fra private træningsstudier med både hold- og 1:1-undervisning. Desuden har Phie arbejdet for både Club La Santa og Playitas.

PRIS

x.xxx kr.

Depositum ved bestilling, til øjeblikkelig betaling, er på 1.500 kr.
 

*Prisen indeholder ikke frokost og drikkevarer

HOTELBILLEDER

SPABILLEDER

SPØRGSMÅL OG KONTAKT

Har du spørgsmål til rejsen er du mere end velkommen til at kontakte Sally og Phie direkte på mail eller Instagram.

BOOK DIN PLADS