PARC SAMA

Forside » Oplevelser » Parc Sama

En skøn lille oase

Parc Samà er bygget i 1881 sammenfaldende med romantikens kulturelle bevægelse, en ny måde at se verden på, hvor følelser hersker over fornuft. Denne bevægelse kom også til havearbejde, så de romantiske haver blev designet med den forudsætning at bryde med stivheden og strukturen i den franske have og vende tilbage til naturen, hvilket viser en iver ofte overvældet af det vilde og eksotiske.

Denne Park indeholder mange dyr (rådyr, fasaner, påfugle …). I tilfældet Parc Samà og efter idéen fra grundlæggeren af ​​parken Salvador Samà i Torrens , vil han prøve at genskabe en have, der vil få dig til at føle at du befinder dig på Cuba, mellem-sydamerika eller lignende.

Parc Sama ønsker, med fokus på sin grundlæggers kærlighed i samlingen af ​​smukke fugle, der kommer fra den nye verden, at tilpasse dette koncept til det 21. århundrede, hvor dyrevelfærd er den absolutte prioritet. De dyresamlinger, som Parc Sama huser, er designet til at tjene som et studie for uddannelse og bevarelse, hvor besøgende kan beundre, nyde og forstå den vidunderlige verden af ​​fugle.

Voliren sigter også mod at være et stærkt værktøj til social bevidsthed om miljøproblemer, bevarelse af truede arter og videnskabelig forskning.