INFINITUM GOLF

Forside » Oplevelser » Infinitum Golf

Spørger du mig, så er Lumine Golf Club som ligger en time syd for Barcelona en voldsomt overset golf destination hos de danske golfentusiaster. At den så også kun ligger 5 minutter fra vores hotel Estival Park er kun endnu en grund til at besøge os og Lumine Golf Club.

Lumine Golf Club, er en del af det berømte Lumine Beach and Golf Community i området. De smukt anlagte baner ved Lumine Golf, som er designet af den australske golflegende Greg Norman, er af høj kvalitet og tilbyder 500 hektar udsøgt golfterræn med havudsigt. Klubben råder over en 9-hullers, en 18-hullers kuperet, samt en 18-hullers flad bane, hvor der blandt andet sidste år blev spillet kvalifikation til Europa Tour’en.


På disse baner spilles der kvalifikation til Europa Tour`en, samt ecco tour og andre challenge turneringer. På Lumine Golf Club har man ligeledes meget store og flotte anlagt driving range`s

Lumine Golf Clubs tre baner var de første i Spanien til at opnå det prestigefyldte “Audubon International Signature Sanctuary” -certifikat. Audubon International er en miljøorganisation, hvis mål er at hjælpe enheder og virksomheder med at beskytte og respektere jorden, vandet, dyrelivet og de ressourcer, vi har omkring os. For at vinde dette certifikat måtte Lumine Golf Club opfylde strenge miljøkriterier.

Mere end en golfbane

Lumine Beach Club er det ideelle sted at nyde sommeren med alle dine sanser.
 Hvor du kan nyde uendelig pools samt lavvandede pools (ideel til familier), solsenge ved poolen og et område kun for voksne. I alt er der 7 pools i postkortmiljø ved havet i et naturligt miljø.
 Blandt Beach Club-tjenesterne er det gastronomiske tilbud på restauranten Solemare og snackbaren Isola en skiller sig ud.

Et ægte paradis, der kun er tilgængeligt i sommersæsonen.