DP WORLD TOUR TIL CATALONIEN

Forside » DP WORLD TOUR

OPLEV DP WORLD TOUR I TARRAGONA!

DP World Tour svinger forbi Infinitum Golf Resort d. 21/4 – 24/4, som ligger lige i vores baghave!

Hvis du skal ned og opleve de professionelle helt tæt på, har vi lavet rigtig fine priser på henholdsvis en hel uge, og en weekendtur hen over perioden.

Estival Hotel & Spa – Dobbeltværelse m. halvpension inkl. fly:

– 5 dage fra København 21/4 – 25/4 3.995,- pr. person

– 8 dage fra København 19/4 – 26/4 4.895,- pr. person

– 8 dage fra Billund 19/4 – 26/4 4.895 pr. person

INFINITUM GOLF RESORT

Resortet har tidligere heddet Lumine, men gennemgik i sommeren 2021 en større re-branding, som udover et nyt navn har medført opgraderinger af de eksisterende faciliteter, og nye tiltag for at gøre resortet til et af europas bedste golfresorts.

Det har nu resulteret i at DP World Tour kommer forbi banen fra d. 21-24 april. Her vil nogle af de bedste spillere i verden spille på banen i Tarragona, hvor de begynder på Lakes banen.

Infinitum har også 18 huller på Hills banen, og yderligere 9 på Ruins banen. Resortet byder på førsteklasses træningsfaciliteter, en beach club og som noget af det nyeste 115 lejligheder med havudsigt, adgang til pool områder og golf.

Golftur

DP WORLD TOUR

DP World Tour er den vigtigste professionelle golftour for mænd i Europa Tour-gruppen, med 44 turneringer i 27 forskellige lande i 2022-sæsonen.

Turneringen er tidligere kendt som European Tour, som blev etableret i 1972. 2022 DP World Tour-planen indeholder fem Rolex Series-begivenheder, sammen med fire Major Championships, to World Golf Championship-begivenheder og tre turneringer, der er godkendt sammen med PGA TOUR, samt turneringer iscenesat rundt om i verden med en minimumspræmie på $2 millioner for alle turneringer, der udelukkende er godkendt af DP World Tour. Sæsonen afsluttes med det sidste Rolex Series-event, DP World Tour Championship, Dubai, hvor vinderen af Tourens sæson lange konkurrence, DP World Tour Rankings, vil blive kåret.