PADELREJSER

1. klasses luksusferie for den aktive gruppe

Er I vilde med Padel, Tennis, fitness, styrketræning, yoga, pilates eller en anden træningsvariant? Eller vil I gerne lære det? Det fantastiske Hotel Estival Park**** har hele 4000 m2 spa-, fitness- og wellnesscenter med det ypperste inden for spabade, wellness-behandlinger, fitness og kropsterapi.

På din aktive ferie på Hotel Estival Park**** kan du gratis benytte vores moderne fitnesscenter, som er udstyret med maskiner, der opfylder kravene lige fra begynder til topatlet. Vi har maskiner til opvarmning, fedtforbrænding og bodybuilding – alt hvad du forventer af et fitnesscenter, og alt du behøver for at få smidt de ekstra kilo eller forbedre din kondition. Green Team-instruktørerne i centret viser dig gerne, hvordan du bruger den enkelte maskine, så du får mest muligt ud af din træning.

Hotellet tilbyder endvidere utallige muligheder for forskellig gymsessions, f.eks. pilates, vandgymnastik og TRX. Der er holdtræning hver mandag-lørdag fra kl. 07.45-17.00. Holdoversigten kan fås i receptionen i fitnesscenteret.

Efter træningen kan I slappe af og nyde livet i det lækre AQUUM Club & Spa, som byder på alt, hvad hjertet kan begære inden for wellness. Få fx masseret de ømme muskler med varme tempelsten eller få opstrammet huden i et stort trækar fyldt med rødvin! P.S. Det er tilladt at smage på ”vandet”.

Er du interesseret i at komme afsted?
Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt
Alt det du får på vores PADELREJSER

Estimeret pris fra 4.995,- pr. person

Priserne varierer afhængig af antal og årstid