GOLFREJSER

Skaermbillede-2022-03-04-kl.-13.35.14

DESIGN DIN EGEN REJSE

Viva Tours har et tæt samarbejde med INFINITUM, hvem vi sammen med om at tilbyde et setup som kan tilpasses jeres ønsker og behov.

 

Vi tilbyder at tilpasse rejsen præcis efter jeres ønsker og behov. Vi sammensætter hele pakken for jer, og sammensætter den fulde pakke med fly, transport, hotel og reservation af baner, pick-up service til og fra golfbanen og meget mere, alt sammen i tæt samarbejde med vores gode venner fra INFINITUM golf resort.

Golftur

INFINITUM GOLF RESORT

Du har nu chancen for en unik golfrejse til den spanske guldkyst. Lige syd for Barcelona finder du INFINITUM golf resort som er en del af det berømte Beach and Golf Community i området. De smukt anlagte baner ved Lumine Golf, som er designet af den australske golflegende Greg Norman er af høj kvalitet og tilbyder 500 hektar udsøgt golf terræn med havudsigt. Klubben råder over en 9-hullers, en 18-hullers kuperet, samt en 18-hullers flad bane, hvor der blandt andet spilles DP World Tour. 

SPIL EN EKSTRA RUNDE

Hvis du efter et spil golf om formiddagen og en god frokost, stadig har appetit på mere golf, og banerne ikke er fuldt booket, så er det muligt at spille en gratis runde om eftermiddagen på banerne hos INFINITUM.

LUKSUS MED LUKSUS

INFINITUM gennemgik i sommeren 2021 en større re-branding, og du kender de måske under det tidligere navn ‘’Luminen’’ 

Nu hedder det INFINITUM, og har siden re-brandingen optimeret deres faciliteter med renoverede klubhuse, flere pools ved deres luksuriøse beach club og opførelse af 115 lejligheder med havudsigt.

INFINITUM er essensen af luksus med luksus på, og har på kort tid placeret sig som et af de bedste golfresorts i europa.

ESTIVAL HOTEL & SPA

Du kan bo på 4-stjernede Hotel Estival Park****, hvor du dagligt har adgang til spa- og fitness-center. Prisen inkluderer morgen- og aftenbuffet alle dage. Hotellet tilbyder også træning m/instruktør på mange forskellige trænings- og fitnesshold. 

Hotellets stolthed er det enorme AQUUM spa-, fitness- og wellness-center på 4.000 m2 med det ypperste inden for wellness bade, spa områder, fitness muligheder, kropsterapi og behandlinger. Inkluderet i prisen er daglig adgang til dette tempel af velvære.


Hotellet her er placeret klods op af INFINITUM golf resort og stranden, så her har du ikke langt til hverken golf eller havet.

Er du interesseret i at komme afsted?
Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt
Alt det du får på vores GOLFREJSER

Estimeret pris fra 4.995,- pr. person

Priserne varierer afhængig af antal og årstid