CASA VELLA DEL PANTA

Et autentisk og nærværende ophold

For at koble fra, slappe af og nyde den udendørs, opvarmede jacuzzi under stjernerne. Lad omgivelsernes ro berolige din sjæl, ved søen Riudecanyes, en historisk bygning i en privilegeret natur, mellem Priorat vinområde og Middelhavet, syd for Barcelona

BELIGGENHED

Over søen, bjergene og havet, omgivet af 4 hektar land, med privat adgang til søen. Under eukalyptustræet har vi en gynge og bag huset finder du en trampolin til børnene og barnlig at hoppe på, tennis- og bordtennisbord. På den anden side af søen er der udlejning af kajakker til at gå på opdagelse i dyrelivet på søen. Hvis du er stille, får du måske endda en top af skildpadderne.

Opholdet

Nyd din tid i denne catalanske masia omhyggeligt restaureret efter bæredygtige principper. Få energi af solen, morgensvømningen i søen, cykelturen på små veje blandt oliventræer og hasselnøddetræer. Slap af i hængekøjen under træet med et måltid i gården tilberedt i Grill-hjørnet i skyggen af mandarintræer. Indenfor hyggelige sofahjørner med TV, projektor og lukket pejs. Åbent køkken med spiseborde, så du kan nyde madlavning, i det massive komfur med råvarer fra det lokale marked eller plukket i omgivelserne.

VÆRELSER

Casa Vella del Panta er et springbræt til et lille landligt boutiquehotel, 8 rummelige værelser med franske balkoner, badeværelser ensuite og udsigt. Huset er ideelt til grupper som ønsker nærvær og gerne vil skabe sin egen stemning. Kapacitet 15-22 personer.