Rejs med Annasophia Petir

Den spirituelle rejse

Kom med Annasophia Petri på en spirituel rejse

Vi tager dig med på nogle af vores ynglings tapasrestauranter og så invitere vi dig på en helt unik oplevelse; Tapas-picnic i det fri. Så vi vil godt garantere dig du kommer til at opleve spanien fra en lidt anden vinkel end du måske har prøvet før.

Rejsen er inkl.

PROGRAMMET

Siger man tapas, så kan man ikke komme uden om den spanske specialitet sortfodsskinke. På turen her bruger vi nogle timer på at fordybe os i smagen og magien omkring Jamón Ibérico (sortfodsskinke), du skal nemlig til en skinke smagning hvor du smager de forskellige klassificeringer og bliver formentligt en her del klogere på den spanske stolthed.

Til tapas hører sig også lækker vin og vi besøger derfor på turen også en lokal vingård hvor vinbonden selv vil guide os igennem en smagning og fortælle om deres lille familieejet vingård.

DIN PRIS

7 nætter

6.995,-

Billund / København

pr. person i delt dobbeltværelse

HOTELLET

Men sine blot 3 minutters gang fra strandpromenaden, ligger dette hotel helt perfekt. Hotellets helt store stolthed er deres 4.000 kvm. store spa og wellness center Aquum. Her finder du nærmest alt hvad du kan drømme om i forhold til en spa-oplevelse. Du kan se og læse meget mere om det fantastiske spa lige her. 

Registrer din bookingforspørgsel inden

Dage
Timer
Minutter
Sekunder


    DELTAGER 1

    DELTAGER 2