Name

SE EN FILM OM CLUB AQUUM - KLIK PÅ BILLEDET


AQUUM – Spa- og wellness paradis

Hotellets stolthed er det enorme AQUUM spa-, fitness- og wellnesscenter, 4.000 m2 med det ypperste inden for wellnessbade, spaområder, fitnessmuligheder, kropsterapi og behandlinger. Som gæst med Viva Tours har I daglig adgang til dette tempel af velvære.

Aquum Spa

Området indeholder flere bassiner. Hovedbassinet er hele 32°C varmt og indeholder både trykstråler, boblebad, strømpassage mm. Det er også muligt at svømme gennem passagen til den udendørs pool, hvor der ligeledes er boblebad.

Aquum Club

Inden du bruger al din energi i det nederste område, vil det være en god idé at tjekke øverste etage, hvor Aquum Club ligger, da det er ekstra lækkert. Ved entré til dette område udleveres et ekstra håndklæde gratis. Her på første sal findes der flere forskellige bassiner på henholdvis 18°C, 35°C og 42°C, ligesom der findes sauna, dampbad og isterningebad.

Du har endvidere mulighed for at tage et hvil i sofaområdet med gratis kaffe, te og vand eller ligge og slappe af under varmelamperne til lyden af afstressende musik i rummet med de røde liggestole.

Vand i alle former

Underetagen er et vandparadis af pools med temperaturer fra 30°C til 36°C  og et væld af fontæner, vandfald, hydromassage, modstrøm, fodbad og andre funktioner. På overetagen finder I den spændende thermalzone med sauna, dampbad, isterningekar, infrarøde varmebænke, maya vandtåger, japanske klippebad og zen-område med troperegnsmassage.

Har du badet i mælk ... eller rødvin?

Der er et utal af måder, I kan forkæle jer selv på. Prøv en omgang massage med varme tempelsten, en kropsindpakning med ægte chokolade eller måske et mælkebad. Helt exceptionelt er rødvinsbadet i et stort trækar. Rødvinens antioxidanter har opstrammende effekt på huden og modvirker ældningstegn.

Bemærk at du har adgang til Club Aquum én gang dagligt i op til 3 timer. Man bør dog være opmærksom på, at efter kl. 17:00 kan der være optaget i området, og man derfor må vente til dagen efter. Ved spidsbelastninger i weekenden kan det være nødvendigt med tidsbestilling.

Tilmelding til nyhedsbrev: http://vivatours.dk/nyheder


NameNameNameNameName


 

Hermed en lille brugervejledning inden dit første besøg i Aquum Spa & Club.

 • Husk håndklæde (hotellets) og badehætte, der som noget nyt købes i Aquum receptionen for 2-4 €.
 • Husk dit blå adgangskort
  • Fremvises i Aquums modtagelse herefter udleveres magnet-armbånd, der fungerer som nøgle til dit skab, samt som nøgle til Spa-afdelingens første sal.
 • Aquum gym og fitness er åben for Viva Tours gæster indtil kl.17.
 • Der findes ikke traditionelle herre- og dameomklædningsrum, som man kender det fra Danmark. I stedet går man ind i sin egen private omklædningsbås.
  • Døren låses ved at folde kanten på hylden ned. For at komme ud i spa-området går man ud af den modsatte dør ,end den man gik ind ad. Skabe til dine ejendele findes i dette område og kan aflåses ved at presse magnetarmbåndet mod låsen.
  • Vær opmærksom på at området ved skabene er unisex-område. Herefter er der separat dame- og herrebruserum, så man kan tage et bad inden benyttelse af Spa området.
 • Dit håndklæde kan placeres i hylde-rummet til højre lige efter indgangen til selve Aquum Spa-område, hvor der er flere forskellige basiner.
 • Spa'en er opdelt i to områder - henholdsvis Aquum Spa i stueplan og Aquum Club på første sal. Gæster fra Vivatours har adgang til begge områder.

FOR MERE INFO - KLIK HER

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

FITNESS

Foruden det store Spa og Wellness-område er hotellet også berømt for deres fitness- og hold-fasciliteter.

Her tilbydes der blandt andet spinning, vand-gymnastik, pilates og TRX

 

NameNameNameNameName

Spinning                                               Vand gymnastik                                 Pilates                                                   TRX                                                         Step    

 

Der tilbydes selvfølgelig også en masse andre spændende hold. Alle holdene kan du deltage på som Viva Tours gæst, hvis du har købt Spa, Fitness og Gym-pakke

HOLD BESKRIVELSE - KLIK HER

BRUGER VEJLEDNING TIL FITMESS - KLIK HER 


For de gæster, som har rejst med Viva Tours før, er Spa-Fitness-Gym pakken en gratis gave fra os som tak for, at I rejser med os igen.

 

Ring på 81 10 18 18 eller skriv til info@vivatours.dk for at høre nærmere

Du kan også sende en SMS med teksten "ring op" til 8110 1810

BEMÆRK PÅ ALLE REJSER VIL DER BLIVE AFREGNET PERSONLIG HOTEL TAX, SOM ER EN KATALANSK HOTELSKAT SOM ER € 5.99 PR. PERSON (dette afregnes direkte med hotellet ved indtjekning)