PADDLE TENNIS FERIE

Padel

1. klasses luksusferie for den aktive gruppe

Er I vilde med Padel, Tennis, fitness, styrketræning, yoga, pilates eller en anden træningsvariant? Eller vil I gerne lære det? Det fantastiske Hotel Estival Park**** har hele 4000 m2 spa-, fitness- og wellnesscenter med det ypperste inden for spabade, wellness-behandlinger, fitness og kropsterapi.

På din aktive ferie på Hotel Estival Park**** kan du gratis benytte vores moderne fitnesscenter, som er udstyret med maskiner, der opfylder kravene lige fra begynder til topatlet. Vi har maskiner til opvarmning, fedtforbrænding og bodybuilding – alt hvad du forventer af et fitnesscenter, og alt du behøver for at få smidt de ekstra kilo eller forbedre din kondition. Green Team-instruktørerne i centret viser dig gerne, hvordan du bruger den enkelte maskine, så du får mest muligt ud af din træning.

Hotellet tilbyder endvidere utallige muligheder for forskellig gymsessions, f.eks. pilates, vandgymnastik og TRX. Der er holdtræning hver mandag-lørdag fra kl. 07.45-17.00. Holdoversigten kan fås i receptionen i fitnesscenteret.

Efter træningen kan I slappe af og nyde livet i det lækre AQUUM Club & Spa, som byder på alt, hvad hjertet kan begære inden for wellness. Få fx masseret de ømme muskler med varme tempelsten eller få opstrammet huden i et stort trækar fyldt med rødvin! P.S. Det er tilladt at smage på ”vandet”.

Rejsen kan f.eks. indeholde følgende:
(bemærk at nedenstående kun er et eksempel)

 • Fly fra København, Billund eller Hamborg til Barcelona t/r
 • Transfer med dansk guide fra Barcelona lufthavn til hotellet t/r
 • 7 overnatninger i delt dobbeltværelse på det 4-stjernede Hotel Estival Park****
 • Overdådig morgenbuffet alle dage
 • Overdådig middagsbuffet alle dage
 • 1 invitation til hotellets frokostbuffet
 • Guidet vandretur i Salou
 • Fri entré til Aquum Club & Spa 1 gang dagligt
 • Fri entré til Aquum Fitness i hele perioden
 • Fri træning med instruktør fitness
 • Professionel dansk guideservice
 • Velkomstmøde og rundvisning fra Viva Service-Guide
 • Køleskab på værelset
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering
 • Viva Extra – surprise
  Padel ketsje
  5 x baneleje Padel eller tennis

Alt dette får du for kun kr. 4.995,-

Mulige tilkøb

BOOK NU

[checkfront item_id="31" category_id="18" options=category_select,hidesearch lang_id="da" locale_id=da_DK"]

GLADE GÆSTER

Charlotte La Barbera
Charlotte La Barbera
Hundested
Læs mere
"Tak for en dejlig ferie. Vi kunne godt mærke, at Allan er en mand der elsker dit job og sine gæster. Skønt at der altid var en af guiderne til at finde på hotellets område, oftest alle 3, altid nærværende og hyggelige."
Annie Schou
Annie Schou
Helsinge
Læs mere
"Har lige haft 9 skønne dage med hele familien på Estival Park. Kan varmt anbefales."
Jette Espenhein
Jette Espenhein
Slagelse
Læs mere
"God mad. Dejlige værelser. Skøn strand. Lækkert badeland. Dejlige behandlinger og ikke mindst den service man får fra personalet. Det er et virkelig dejligt sted til en rimelig pris."
John Anton Andersen
John Anton Andersen
Vildbjerg
Læs mere
"God service og hjælpsomhed fra Viva Tours, gode Hoteller til ok pris, har været flere gange på Estival Park og også på Golden Donaire. Faktisk vil jeg sige at det er de bedste Charter rejser jeg har været på og kommer helt sikkert igen."
Finn La Barbera
Finn La Barbera
Hundested
Læs mere
"Dejlige 23 dage i La Pineda på Estival Park Hotel, skønt hotel, mad Aqua spa med mere, et rejsebureau med personlighed, Allan og guider er på hotellet og er altid hjælpsomme, det gør en forskel. Tak for en fantastisk ferie."
Tonny Andersen
Tonny Andersen
Mørkøv
Læs mere
"Er lige kommet hjem fra 3 uger på Hotel Estival Park. Fantastisk hotel og Aquum Spa & Wellness er verdensklasse. Kan kun anbefales."
Kjeld Holgersen
Kjeld Holgersen
Smørumnedre
Læs mere
"Vi har været her i 6 dage og skal hjem om 4 dage og det er ikke sidste gang vi tager herned sammen med Viva rejser, alt fungerede super."
Lise Alkjær Ravn
Lise Alkjær Ravn
Dybbøl
Læs mere
"Et dejligt gensyn med Estival Park I - fantastisk god og opmærksom service af guiderne fra Viva Tours, og meget venlig betjening af alle hotellets ansatte. Masser af aktivitets- og udflugtsmuligheder i området, og stranden er jo fantastisk, kun 5 minutters gang fra hotellet."
Maria Waterstradt
Maria Waterstradt
Brøndby Strand
Læs mere
"Helt igennem fantastisk tur.. See you again"
Tidligere
Næste

BRUG FOR HJÆLP?