8 DAGE REN AFSLAPNING

Vi kan faktisk godt forstå, at du er nysgerrig på, hvad 8 dages ren afslapning på det 4* Hotel Estival Park med Viva Tours kan indeholde. En afslapningsrejse hos Viva Tours indeholder nemlig lige præcis det, som du ønsker den skal indeholde, og nu skal du høre hvorfor;

Forestil dig, at du ligger ved poolen med en kold drink i hånden. Du skal ikke tage stilling til noget som helst den næste uge. Solen står højt, der er latter og leg. Restauranten er ved, at opsætte den bugnende buffet. Rengøringen redder din seng, rydder op på dit hotelværelse og sørger for nye håndklæder. Livet er skønt, og det føles bare godt at ligge der og suge solens stråler til sig, ikke sandt? 

De første skridt mod den næste ferie er allerede taget. Du ved, at du skal afsted, men hvor skal du mon tage hen? Vi synes, at du skal tage med til Spanien. Catalonien. Ned til varmen, vandet og vinsmagningen. Ned til palmer, paella og paradis. Ned til solstråler, sandstrand og skyfri himmel. Ned til spa, selvforkælelse og sangria.

Hos Viva Tours skal ferie være afslappende – ingen stress, jag eller bekymringer – og det er det hjertevarme catalanske folk, du helt sikkert skal ned til, verdensmestre i.

Når du rejser med Viva Tours, så kan du selv vælge om du ønsker at blive hentet af vores fantastiske danske guider i lufthavnen og blive kørt direkte til døren, hvor vi hjælper med at checke ind. Alternativt kan du leje en bil og parkere den på en store og gratis parkeringsplads, vi har lige ved siden af hotellet. Slutteligt kan du tage en taxa eller anden offentlig transport hertil.

Uanset, hvilken rejseform du vælger, så står vi klar til at hjælpe dig, så din ferie starter præcis, som du ønsker det.

8 dage Hotel Estival park 1/2 pension i delt dob. vær

Det fantastiske Hotel Estival Park**** har hele 4000 m2. AQUUM spa-, fitness- og wellnesscenter med det ypperste inden for spabade, wellness-behandlinger, fitness og kropsterapi.

 • Fly fra København, Billund eller Hamborg til Barcelona t/r
 • 7 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Estival Park****
 • Morgenbuffet alle dage
 • Middagsbuffet alle dage
 • Køleskab på værelset
 • Professionel dansk guideservice
 • Velkomstmøde og rundvisning fra Viva Service-Guide
 • Gratis Wi-Fi
 • Gratis parkering
 • 10 kg håndbagage

Mulige tilkøb:

 • Transfer t/r kr. 275,-
 • All Inclusiv kr.1500,-
 • Enkeltværelse kr. 1500,-
 • Golfpakke 3 x golf – bag på fly – shuttle kr. 2.895,-
 • 15 kg bagage kr 225,- 20 kg kr 375,-
 • Spa-Fitness-Gym pakke Kr. 950,- (Normalpris kr. 2.250,-)*

– Entré til Club Aquum 1 gang dagligt. Super lækkert Spa & Wellness center
– Entré til VIP spa 1 gang dagligt á 3 timer
– Entré til Aquum Fitness i hele perioden
– Træning med instruktør
Aquum spa er med i Viva tours program fra 27/9 2021 til 9/11 samt april og maj.

BOOK NU

Searching Availability...

GLADE GÆSTER

Charlotte La Barbera
Charlotte La Barbera
Hundested
Read More
"Tak for en dejlig ferie. Vi kunne godt mærke, at Allan er en mand der elsker dit job og sine gæster. Skønt at der altid var en af guiderne til at finde på hotellets område, oftest alle 3, altid nærværende og hyggelige."
Annie Schou
Annie Schou
Helsinge
Read More
"Har lige haft 9 skønne dage med hele familien på Estival Park. Kan varmt anbefales."
Jette Espenhein
Jette Espenhein
Slagelse
Read More
"God mad. Dejlige værelser. Skøn strand. Lækkert badeland. Dejlige behandlinger og ikke mindst den service man får fra personalet. Det er et virkelig dejligt sted til en rimelig pris."
John Anton Andersen
John Anton Andersen
Vildbjerg
Read More
"God service og hjælpsomhed fra Viva Tours, gode Hoteller til ok pris, har været flere gange på Estival Park og også på Golden Donaire. Faktisk vil jeg sige at det er de bedste Charter rejser jeg har været på og kommer helt sikkert igen."
Finn La Barbera
Finn La Barbera
Hundested
Read More
"Dejlige 23 dage i La Pineda på Estival Park Hotel, skønt hotel, mad Aqua spa med mere, et rejsebureau med personlighed, Allan og guider er på hotellet og er altid hjælpsomme, det gør en forskel. Tak for en fantastisk ferie."
Tonny Andersen
Tonny Andersen
Mørkøv
Read More
"Er lige kommet hjem fra 3 uger på Hotel Estival Park. Fantastisk hotel og Aquum Spa & Wellness er verdensklasse. Kan kun anbefales."
Kjeld Holgersen
Kjeld Holgersen
Smørumnedre
Read More
"Vi har været her i 6 dage og skal hjem om 4 dage og det er ikke sidste gang vi tager herned sammen med Viva rejser, alt fungerede super."
Lise Alkjær Ravn
Lise Alkjær Ravn
Dybbøl
Read More
"Et dejligt gensyn med Estival Park I - fantastisk god og opmærksom service af guiderne fra Viva Tours, og meget venlig betjening af alle hotellets ansatte. Masser af aktivitets- og udflugtsmuligheder i området, og stranden er jo fantastisk, kun 5 minutters gang fra hotellet."
Maria Waterstradt
Maria Waterstradt
Brøndby Strand
Read More
"Helt igennem fantastisk tur.. See you again"
Previous
Next

BRUG FOR HJÆLP?