ESTIVAL PARK HOTEL

Et fantastisk hotel med mange muligheder

Hotel Estival Park, Salou er et af de mest etablerede resorts på kysten ved Middelhavet. Nyd solen på den dejlig lange strand i La Pineda eller bliv på resortet og nyd de fantastiske faciliteter som Estival Park kan byde på!Det 4-stjernede Estival Park Hotel**** byder dig og din kæreste, ægtefælle eller veninde på et luksus-spa ophold på den spanske guldkyst.

Hotellet er opdelt i 3 hovedfløje, der hver har sin egen restarant, bar pool og reception. Derudover er der 6 lejligheds zoner, som ligger smukt og isoleret med egen pool område.Hver aften er der gratis underholdning på Hotellet

Forkælelse på højeste plan med spa og wellness

Det fantastiske Hotel Estival Park**** har hele 4000 m2. AQUUM spa-, fitness- og wellnesscenter med det ypperste inden for spabade, wellness-behandlinger, fitness og kropsterapi.

Her kan I forkæle jer selv på et utal af måder. Prøv massage med varme tempelsten, kropsindpakning med ægte chokolade, et mælkebad eller hvad med et rødvinsbad i et stort trækar? Rødvinens antioxidanter har opstrammende effekt på huden og modvirker ældningstegn.

Der er utallige pools med temperaturer fra 30 til 36 grader og et væld af fontæner, vandfald, hydro massage, modstrøm, fodbad mv. Eller hvad med at gå på opdagelse i den unikke og spændende thermal zone med sauna, dampbad, isterningekar, infrarøde varmebænke, maya vandtåger, japansk klippebad og zen-område med troperegns-massage.

Læs mere om Aquum Spa & Wellness.

Faciliteter på hotellet

* Mod betaling

Maria Waterstradt
Maria Waterstradt
Brøndby Strand
Read More
"Helt igennem fantastisk tur.. See you again"
Kjeld Holgersen
Kjeld Holgersen
Smørumnedre
Read More
"Vi har været her i 6 dage og skal hjem om 4 dage og det er ikke sidste gang vi tager herned sammen med Viva rejser, alt fungerede super."
John Anton Andersen
John Anton Andersen
Vildbjerg
Read More
"God service og hjælpsomhed fra Viva Tours, gode Hoteller til ok pris, har været flere gange på Estival Park og også på Golden Donaire. Faktisk vil jeg sige at det er de bedste Charter rejser jeg har været på og kommer helt sikkert igen."
Charlotte La Barbera
Charlotte La Barbera
Hundested
Read More
"Tak for en dejlig ferie. Vi kunne godt mærke, at Allan er en mand der elsker dit job og sine gæster. Skønt at der altid var en af guiderne til at finde på hotellets område, oftest alle 3, altid nærværende og hyggelige."
Annie Schou
Annie Schou
Helsinge
Read More
"Har lige haft 9 skønne dage med hele familien på Estival Park. Kan varmt anbefales."
Jette Espenhein
Jette Espenhein
Slagelse
Read More
"God mad. Dejlige værelser. Skøn strand. Lækkert badeland. Dejlige behandlinger og ikke mindst den service man får fra personalet. Det er et virkelig dejligt sted til en rimelig pris."
Finn La Barbera
Finn La Barbera
Hundested
Read More
"Dejlige 23 dage i La Pineda på Estival Park Hotel, skønt hotel, mad Aqua spa med mere, et rejsebureau med personlighed, Allan og guider er på hotellet og er altid hjælpsomme, det gør en forskel. Tak for en fantastisk ferie."
Tonny Andersen
Tonny Andersen
Mørkøv
Read More
"Er lige kommet hjem fra 3 uger på Hotel Estival Park. Fantastisk hotel og Aquum Spa & Wellness er verdensklasse. Kan kun anbefales."
Lise Alkjær Ravn
Lise Alkjær Ravn
Dybbøl
Read More
"Et dejligt gensyn med Estival Park I - fantastisk god og opmærksom service af guiderne fra Viva Tours, og meget venlig betjening af alle hotellets ansatte. Masser af aktivitets- og udflugtsmuligheder i området, og stranden er jo fantastisk, kun 5 minutters gang fra hotellet."
Previous
Next

Værelsestyper

  • Standard double værelse

  • Familie/Duplex værelse

  • Suite

  • Lejlighed 2/4

  • Lejlighed 4/6

Klar til at tage afsted?

Har du brug for hjælp?

DEL SIDEN:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email