Manden bag Viva Tours

Hos Viva Tours er vi ikke større, end vi selv er involveret i hver eneste rejse.
Jeg hedder Allan og er direktør, sælger, piccoline, lagersvarlig og guiden på destinationen i Salou:-)

Jeg er manden på stedet ikke kun, når I besøger stedet, men jeg er her hele året. Det betyder, jeg er bosiddende på destinationen - nu igennem de sidste 6 år.
I kan møde mig hver dag på hotellet, hvor jeg spiser min morgenmad sammen med alle vores gæster. Så kan alle nå at få de sidste nyheder eller et godt råd. Ser man rigtig godt efter, er jeg der igen til
aftensmaden :-)
Så gør endelig brug af mine erfaringer fra området.

Når jeg bliver spurgt om, hvilket land i Europa jeg fortrækker at besøge, så har jeg ikke svært ved at svare; For mig er det Spanien og i særdeleshed Catalonien. I det her område føler jeg, at jeg har alt.
Jeg bor i naturskønne omgivelser, har under 1 time til Barcelona, kun 10 min. til den historiske by Tarragona, hvilket virkelig er en by, der har taget mit hjerte.
Nabobyen Reus er 20 min væk med de fantastiske shoppinggader, Antonio Gaudi museum og et helt specielt liv.
Bjergkæden ved Mont Roig, som vores cykelfolk elsker at give sig i kast med, har stigninger mellem 6-16 % og er helt perfekt for en god cykeltur.
For mit eget vedkommende og golfgæsterne er vi tæt på et unikt område med indtil flere mesterskabsbaner. Så bare tag golftasken med.

Jeg kunne blive med at nævne alle de skønne områder her i Catalonien, men læs mere under
http://vivatours.dk/sevaerdigheder. Ellers bare ring til mig, så står jeg gerne til rådighed med flere informationer.

Herfra vil jeg blot ønske jer en god rejse og glæder mig til at se og tage imod jer i mit skønne "nye hjem" i Catalonien.

 


Name
De bedste hilsner,
Allan Strange