Viva Tours er etableret af en håndfuld engagerede og erfarne medarbejdere med mange års erfaring fra rejsebranchen. Vi har længe ment, at der manglede et målrettet tilbud til voksne feriegæster. Derfor har vi valgt at anskue ferien på en ny måde, hvor vi koncentrerer os om gæster, der er vokset fra den store hektiske familiepakke.
Vi har faste voksne guider på destinationen med mange års erfaring, samt undertegnede som nu er bosiddende i området og har en stor viden på lokalområdet.

 

Ud fra ideen: Ferie for livsnydere
Træk stikket ud og nyd et ophold helt i jeres eget tempo. Vælg selv til og fra i det store udvalg af oplevelser og aktiviteter. Intet stress og jag kun fællesskab og dejlige dage sammen med andre voksne.

Viva Tours har valgt destinationer med fokus på høj kvalitet og meningsfulde aktiviteter, hvor velvære og selvforkælelse er i højsædet. Spa, wellness, golf, ridning, kulturel sightseeing, både i historiske, mondæne og kosmopolitiske seværdigheder, sol, afslapning, gastronomi og hyggelige spisesteder.

Der er frit valg, og I bestemmer selv. Hver eneste uge arrangerer vores guide en lang række aktiviteter, I kan deltage i. Langt de fleste er gratis for vores gæster.

 

HVORFOR NU 10 dages ferie – fordi en uge er for lidt
Langt de fleste ferier på markedet er skarpt afgrænsede i hele uger, fordi det hænger sammen med skolernes og arbejdsmarkedets ferieuger. Men alle kender problemet med, at en uge føles for kort, og fjorten dage kan være for meget. Vi har valgt at gå en anden vej med 10 dages ferie. Det er vores erfaring, at det fjerner den værste stress for at nå det hele. Det giver tid til, at I kommer ned i gear, før I skal hjem igen. Og det giver mulighed for, at I kan nå hjem og finde jer selv igen, inden hverdagen starter.

 

ALTERNATIV TIL LANGTIDSREJSE:   22 dages ferie – billigere end at leje ferielejlighed
Har man tid og mulighed for at rive længere tid ud af kalenderen og drage sydpå, har ferielejligheder ofte været den eneste realistiske mulighed. Men med vores 22 dages ferie er der nu skabt en bedre og mere komfortabel mulighed, der oven i købet er billigere i langt de fleste tilfælde. Slip for bøvlet med madlavning og rengøring, men brug tiden på afslapning, aktiviteter og forkælelse i stedet … uden merpris.


Med Venlig Hilsen  
Allan Strange

Direktør

Name