Name Name

Afrejse hver tirsdag fra april og maj 2019 samt oktober og november 2018
(Du/I er velkommen til andre afrejse dage, forspørg venligst for dette)

Fitness
Kan du ikke undvære yoga, pilates eller én af de andre varianter? Eller vil du gerne lære det? På din aktive ferie til Hotel Estival kan du gratis benytte vores moderne fitnesscenter. Centret er udstyret med maskiner, der opfylder kravene lige fra begynder til topatlet. Vi har maskiner til opvarmning, fedtforbrænding og bodybuilding – alt hvad du forventer af et fitnesscenter og alt, hvad du behøver for at få smidt de ekstra kilo eller få en bedre kondition. Green Team-instruktørerne i centret kan vise dig, hvordan du bruger den enkelte maskine, så du får mest muligt ud af din træning.

Gym-sessions
Her er der utallige muligheder for forskellig gymsessions, f.eks. pilates, vandgymnastik, trx og mange flere.

Yoga
Har du altid gerne ville prøve yoga? Eller er du øvet og vil gerne have yoga som en del af din aktive ferie? I Club Aquum kan begge dele lade sig gøre. Instruktøren fokuserer på smidighed, vejrtrækning og kropsbevidsthed og gennemgår de klassiske yogastillinger i et roligt tempo. Der kan dog også være nogle mere dynamiske øvelser og sekvenser i løbet af timen.

1. klasses luksus-spa & fitness rejse for krop og sjæl
Det fantastiske Hotel Estival Park**** har hele 4000 kvm AQUUM spa-, fitness- og wellnesscenter med det ypperste inden for spabade, wellnessbehandlinger, fitness og kropsterapi.

Her kan I forkæle jer selv på et utal af måder. Prøv massage med varme tempelsten, kropsindpakning med ægte chokolade, et mælkebad eller hvad med et rødvinsbad i et stort trækar? Rødvinens antioxidanter har opstrammende effekt på huden og modvirker ældningstegn.

Der er utallige pools med temperaturer fra 30 til 36 grader og et væld af fontæner, vandfald, hydromassage, modstrøm, fodbad mv. Eller hvad med at gå på opdagelse i den unikke og spændende thermalzone med sauna, dampbad, isterningekar, infrarøde varmebænke, maya vandtåger, japanske klippebad og zen-område med troperegnsmassage.

Fra hotellet kan I tage på udflugt til den meget smukke by Barcelona med dens spændende arkitektur, Salou Forlystelsespark eller Spaniens største middelalderby Tarragona.
Se video her:https://www.youtube.com/watch?v=4Pgu_4hLn4A

Alt dette får du

 • Kr. 5.395,-  for 10 dage
 • Kr. 4.895,-  for 8 dage

Inkluderet i prisen

 • Fly fra København til Barcelona t/r
 • 7/9 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Estival Park****
 • Morgenbuffet alle dage
 • Middagsbuffet alle dage
 • 2/4 invitationer til hotellets frokostbuffet
 • Køleskab på værelset
 • Professionel dansk guideservice
 • Velkomstmøde og rundvisning fra Viva Service-Guide
 • Fitness og Gym pakke
 • Fri entré til Club Aquum 1 gang dagligt, super lækkert Spa- & Wellnesscenter (værdi kr. 2250,- på 10 dages rejse)
 • Fri entré til V.I.P spa
 • Fri entré til Aquum fitness i hele perioden
 • Fri træning med instruktør
 • Gratis Wifi
 • Gratis parkering
 • 10 kg håndbagage

Mulige tilkøb

 • Enkeltværelse 1200 -1500,-
 • Transfer 275,-
 • 15 kg bagage 225,- 20 kg 375,-

DENNE REJSE SKAL BESTILLES OVER TELEFON ELLER MAIL info@vivatours.dk - HUSK AT SIGE DET ER EN FITNESSREJSE.

Se ugrprogram Her:https://clubeurosport.cat/es/content/horarios-aadd.html

Instruktører
Der vil altid være en service-instruktør til rådighed, der taler engelsk ved skrivebordet lige i indgangen til centeret. Instruktøren kan være behjælpelig ved spørgsmål omkring, hvordan maskinerne eller andre af faciliteterne på området fungerer.

Holdtræning
Der er holdtræning hver mandag-lørdag fra kl. 07.45-17.00. Holdoversigten kan fås i receptionen i fitnesscenteret. Vær opmærksom på, at Spinning (Ciclo Indoor) skal bookes senest dagen før man ønsker at deltage for, at man kan være sikker på en plads. Specielle cykelsko er ikke nødvændigt. De øvrige hold kan man bare møde op på. Holdene starter oftest 5-10 min. efter skemalagt tid, og det er en god ide at have varmet lidt op på enten cykel eller løbebånd inden opstart. Alle holdtræningerne foregår på spansk.

Aquum Spa
Området indeholder flere basiner. Hovedbassinet er hele 32° varmt og indeholder både trykstråler, boblebad, strømpassage mm. Det er også muligt at svømme gennem passagen til den udendørs pool, hvor der ligeledes er boblebad.

Ovenpå i Aquum Club
Inden du bruger al din energi i det nederst område, vil det være en god ide at tjekke øverste etage, hvor Aquum Club ligger, da det er ekstra lækkert. Ved entré til dette område udleveres et ekstra håndklæde gratis. Her på første sal findes der flere forskellige bassiner på henholdvis 18°, 35° og 42°, lige så vel som der findes sauna, dampbad og isterningebad.

Du har endvidere mulighed for at tage et hvil i sofaområdet med gratis kaffe, te og vand eller ligge og slappe af under varmelamperne til lyden af afstressende musik i rummet med de røde liggestole.


Book din rejse nu - klik her

Ring på 81 10 18 18 eller skriv til 
info@vivatours.dk for at høre nærmere

Du kan også sende en SMS med teksten "ring op" til 8110 1810

BEMÆRK PÅ ALLE REJSER VIL DER BLIVE AFREGNET PERSONLIG HOTEL TAX, SOM ER EN KATALANSK HOTELSKAT SOM ER € 5.99 PR. PERSON (dette afregnes direkte med hotellet ved indtjekning)